Städtajm

Ja då har man varit nere vid skomakeri en vända då, fick även leka telefonist en vända :P det var den nyttan idag då ;D haha

Och nu jäklar har man tagit tag i alla skåpen ute i köket, och rensar bort alla tallrikar, muggar, glas och annat skit som inte ska vara kvar xD ja man kan vara duktig ibland^^ lika bra och passa på medans man är ledig annars lär det aldrig bli gjort skulle jag nog tro.

lika bra och dra och fortsätta för efter man är klar med det väntas nästa projekt. Många bollar i luften nu :P men vi bara gillar läget!

aja

pöss huuuuuuuuuuuuuj

snö :O

Vafaen nu får den där snön ta och ge sej. vill ha vår och sommar NU och inte mer vinter :O  avled ju nästan imorse när jag vakna och tittade ut, då kände man direkt att man bara hade lust att dra täcket över huvet igen.

Jaha hade bara ett snabbt möte idag på morgon kvisten sen fick man åka hem, och är ledig tills på torsdag. nice nice^^ men då kommer ju nästa fråga. vad ska man göra nu då? :O hmm? kanske göra nå nytta? eller bara döa?

måste i alla fall ner till skomakeri och lämna lite papper som dumpa ner i min brevlåda igår ^^

Gårdagen lekte jag med coffelito en vända, och sen mot kvällskvisten blev det till att styra upp livet med bästa spöket laban, sofi, angelica och sara :) och även sandra en liten vända ^^

Nej styra upp livet var det xD

pöss huuuj

hebble xD

Som sagt har man hunnit med en hel del sen den senaste uppdateringen, ja om man inte räknar med den förra då xD

Jag och bästa spöket laban tillbringade en hel vecka i Göteborg, och det var verkligen underbart att komma ifrån denna lilla håla en vända, och bara vara och hitta på en massa tok :) Vi var nog både högt och lågt xD men så det ska vara.

Ja annars på hemma plan så har man börjat på något som heter "Unga till arbete" trodde det skulle vara helt sugit, men vafaen det är ganska roligt faktiskt haha. Några klasskompisar från högstadiet och sen några andra skolkamrater som man hade kontakt med under kyrkis tiden går där också. Schysst att ha fått upp kontakten med dom igen :) Och sen lite annat nytt folk, som är lika skadade som oss andra :P

Egentligen så borde man väl ligga och söva nu så man kommer upp imörrn bitti eftersom man ska iväg ner till marnäs liden och på det dära. Men kan fasen inte söva, är inge trött, men är nog inte så konstigt eftersom jag typ sövit halva dagen/kvällen eftersom jag åkte på migrän. Men med bästa kompisen treo röret och lite sömn så går det över, så då var man på hugget igen när man vaknade xD så ut till bästa spöket laban och hämta henne och sen plocka upp coffe och hp för att dampa loss lite med dom^^ Nice nice och söndagen var räddad hahaha.

Nej nu måste jag försöka söva lite. Annars kommer nog pihl och slår in dörren för en imörrn bitti när det är dags för oss och dra, och det vill vi ju inte precis xD
så natti natt på er alla glada!

pösss huuuj

Leeever!

Inte har jag gått och dött än i alla fall, är fullt levande. Men har inte haft någon tid eller ork till att uppdatera något.
Men ska väl ta mej i kragen och göra det snart kanske xD
Nej nu måste jag kila igen^^
pöss huuuujjjj

RSS 2.0