Måndag!

Nu har man lunch och sitter hemma vid farsan och passar på att tvätta lite och pimpla lite kaffe innan det är dags att bege sej iväg mot maser skolan och beta av dom sista timmarna innan man får sluta för dagen :)
 
När man slutar blir det ner till farsan igen och fortsätta tvätta lite, och sedan blir det att flyga halva kommunen runt med att inhandla dom sista grejerna som ska inhandlas sen är man helt klar med handlingen sköööönt :)
 
så det är väl lika bra att göra lite nytta här också då så man inte blir allt för lat haha det vore ju dumt :P
 
 
ha en bra dag :) för det tänker då jag ha ;)
 
pöss huuuuj

Helgen!

Då var helgen över och en ny jobbvecka har man framför sej :P. Helgen har varit kanon med massa galenskaper :) Torsdagen när man vakna var det bara att dra ner till biltema och inhandla lite bra att ha saker så mr bästis festis kunde laga sin bil, sen bar det iväg upp till skogen och även en tur till Nyhammar. Blev även lite grillning hemma vid Susanne med lite folk :) Efter det drog jag Rikard Minii och Sara till stan där en annan blev fyllechaffis och resterande festade till :P Mange blev även att haka på :) Blev en rätt så tidig kväll vilket var tur eftersom en annan skulle upp och jobba på fredagen :P Men var bara att locka dom med att dom fick dricka på fredagen också HAHA Tur man har makten över grabbarna grus ;)
 
Hem till mej och självdog i några timmar medans resterande nötter låg kvar och trynade medans en annan fick släpa sej upp och jobba lite :P När man sluta blev det iväg och kika på en lägenhet till Rikard. Jävlar vilken fin lägenhet det var :) Så får väl hålla alla tummar och tår på att han får den då :) Sen var det bara att hålla i hatten för då började grabbarna grus dricka, passade även på att dra iväg och storhandla lite då man hade bärhjälp :P Men att ha med sej dom på en affär är ju nästan värre än att ha med sej en hel avdelning med dagisbarn HAHAHAHA... Hämtade upp Mange och sen även Sara för att bege oss iväg mot båtstad för lite grillning och ölpimpling för dom en annan fick nöja sej med cola haha.. Kenny och Therese kom och gjorde oss sällskap också :) Men blev lite kattastrof mot slutet haha då dom tyckte det blev kul med matkrig :O då var det bara att packa ihop och dra sej mot Gustavs och hem till kricke där vi blev i ett X antal timmar tills Rikard börja skrika om BK :P  Grabbarna började bli lite väl fulla och sega rå redan vid halv ett så tror det eller ej ville Rikard hem och söva. Ja även dom orkar tydligen inte hur mycket som helst, konstigt nog;) ibland blir man riktigt förvånad HAHA.
 
 
 
Lördagen blev lugn när man vaknat och herr bästis festis drog sej hemåt, så passade man på att vara duktig och börja städa lite, sånt skit hamnar på efterkälke nuförtiden :P när man städar hela veckorna på jobbet så är det inte så roligt att städa på sin lediga tid direkt :P men ibland måste man ju och helst om man inte vill ha ett hem som ser ut som skit :P Rikard anlände mot kvällningen så då blev det att dra till BK och fetta på oss lite granna innan vi drog hem och självdog, eller ja mobiltorskade i några timmar med våra helvetes spel så vi lätt kunde ha slitit av oss perukerna en vända haha..
 
Söndagen blev ännu lugnare. När Rikard drog drog jag hem till Linnea och Minii och dampade lite tills Rikard anlände och plockade upp Minii och det var dags för dom att dra ner mot Göteborg för en veckas jobb. Så jag och Linnea drog hem till mej och typ lyfte inte ett finger :P tills det blev dags att köra hem henne och det var dags att söva :)
 
pöss huuuuj

Dagens!


 
 
:D

wohooooo :)

Det går bra nu, allt flyter på som det ska, massa jobb framför mej och pengarna bara ramlar in som dom ska :P Det är ju aldrig helt fel så jag klagar inte direkt :P Sen ska man väl ta och hämta sin nya soffa om några veckor också :D kommer bli nice som fasen. Har även börjat fundera på om man kanske ska införskaffa sej en ny bil också, känns som att det kanske börjar bli dags för det ;) Man har ju haft den i ett X antal år nu :P  Och då kan vi passa på och skrota den svarta lilla härket från helvete haah. Sen kanske det även blir lite löshår :P  Medans andra lever i någon låssas värld så passar vi andra på att leva livet fullt ut och bara njuter av det underbara livet ;)
 
 
Dagen idag har det varit full rulle från att man slog upp ögona med jobb jobb och jobb. Även hunnit med och lekt med Linnea och Simon så blev även en tur till Gagnef och hämta en bil :P Nu är man hemma och ska väl se till att ta det lite lungt och varva ner och ladda inför jobbdagen imorgon sen är man ledig på torsdag och jobbar på fredag. Sen är det HELG. Har hört att det är Bugrun i helgen så man kanske borde ta sej en trip dit, bara för att man kan liksom haha xD
 
Har hört att vissa är mer blonda och blåögda än andra :D hahaha
 
Nej nu stänger vi ner detta skit för idag ;)
 
pöss huuuuj

Helgas :)

Torsdags när man sluttade jobbet blev det att dra sej upp till skogen där Rikard, Mattias och Jesper var. Så blev en hel del damp och massa glassande i solen medans Rikard fixade sin bil då fläkträmmen kände för att
gå sönder. När det var klart var det bara att åka till stan och dumpa min bil för att sedan bege sej iväg och
 plocka upp Linnea och Minii, sen blev det mot Falun och falucrusingen med das muppliga :D Trevlig kväll vart det, tills man var tvungen att dra sej hemöver och söva lite så man orkade upp och jobba på fredagen.
 
När man slutade på fredagen var det bara att packa sej hemåt och duscha så man blev som folk igen. Tog en powernat då man kände att det var behövligt. Vaknade av att Rikard kom in och började dampa så var bara att packa sej upp och bege sej iväg ut för att flyga runt halva kommunen ungefär, innan vi drog oss bort till Krille där Mange och Therese var. Gick ut och kastade oss i gräset i parken utanför Krille där dom två mupparna började dricka bärs tills vi skulle dra iväg och hämta Kim och hans brud och vidare till Falun. Där uppe blev det fullt ös medvetslöst ungefär och med Rikard och Mange i täten är det bara att hålla i hatta då vet man aldrig vad som händer hahaha.. Och fjortiskungarna var i farten ;) HAHA... Men det blev en ganska tidig kväll och skönt var det ändå eftersom en annan skulle ju upp tidigt på lördagsmorgonen :) När man kom hem så sprang Rikard runt här utanför som en jävla galning för han skulle försöka fånga den stackars lilla fågelungen som inte kunde flyga, och som höll på att bli kattmat. När han sprungit runt ett tag hör man hur fågeln skriker till lite och vad hade han lyckats med då da, jo trampa på den stackars lilla fågeln HAHA. Han försökte ett tag till att fånga den tills han kom på att det lika bra var att ge upp. Så den fick väl bli kattmat då.
 
Lördagen hade man bara lust att skjuta sej själv när klockan ringde och det enda man ville var att fortsätta söva bara :P men var bara att packa sej upp och göra sej iordning för att dra sej ner mot Ludvika och sen vidare till Grängesberg för att plocka upp Cathrin och börja dagens möhippa för henne :P Och snäll som man är så dumpade jag av henne vid donken så fick hon leta reda på ledtrådar för att ta reda på vart hon skulle nånstans. Och när hon väl kom ner till Piren där vi andra satt och väntade på henne med frukosten serverad :)
 
 
Satt där nere i några timmar och lekte lite lekar och njöt av det underbara vädret, vilket resulterade i att man senare upptäkte att man bränt sej på vänster sida men inte på den högra HAHAHA skit snyggt om ni frågar mej hahahah..
 


 
 
 
 
Bar iväg upp till Borlänge och hem till mej där vi snyggade till Cathrin lite granna ;) och en annan fick äntligen också börja dricka  :P
 
 
 
Drog oss vidare till Kupolen där hon fick göra massa uppdrag. När och lyckats gjort alla uppdragen drog vi hem till mej och köpte pizza och slängde oss i parken här utanför. Där lekte lite mer lekar och allt och pimpla ännu mera alkohol :P tills det blev dags att dra sej iväg mot Falun.
 


 
Rambo fick vara med oss och leka också :P
 
Rikard var snäll och ställde upp och körde den enda bilen, och det var verkligen guldvärt :) Så då fick han vara med på möhippan i Falun hahaha och stå ut med en massa fulla brudar som var galna :P haha xD Sprang runt där uppe och härjade och Cathrin fick sej ännu mera uppdrag att göra. När det blev dags att röra sej hemåt så var det bara att säga farväl till sina gamla trogna vänner från förr, så drog jag och Rikard oss tillbaka till Borlänge medans brudligan drog sej mot Ludvika/Grängesberg. När vi nästan kom hem vad händer då jo Rikards avgassystem hoppar isär HAHAHA så tror vi väckte halva kommunen när vi anlände hahaha.. Men vadå det ska ju höras när man kommer, och ska man göra det ska man göra det ordentligt :P
 
Idag när man vaknade var man bra jävla seg men tur man slapp baksmällan i alla fall :) så det blev att ligga och dra sej och bara glo på tv fram till klockan två typ haha :P sen ut och fixa Rikards bil. Drog hem till farsan och härjade lite med han. Och på nå jävla vis när man drog därifrån hade man med sej halva han kylskåp haha. Träffade Mange och Minii en vända också sen kom brorsan förbi så dampa man lite med han innan det blev dags att dra sej hem till min fru för lite kvalitetstid :) Rikard och Minii anlände dit också innan dom skulle bege sej iväg ner mot Göteborg för att vara duktiga och jobba där denna vecka :P Då drog jag och Linnea hem till mej, tills det blev dags att dra ut och möta upp Sara och sen köra upp henne till Mattias. När man kom upp till skogen var han så snäll och bjöd på mat också haha. värsta lyxmiddagen xD stuvade makaroner och körv :P Men det satt inte helt fel vill jag lova, gutti gutti. Blev även att träffa upp alla donken raggare och dampa loss med dom innan det blev dags att åka hem för att försöka söva lite så man kanske kommer upp imorgon när klockan ska börja skråla och det blir dags för jobb :)
 
Har haft en förbannat jävla underbar helg :) Men sömn har det inte blivit mycket av :P men vad gör det om 100 år liksom ;) man lever ju bara en gång så haha :D


Nej nu blir det till att söööööööööööööööva :D
 
Natti natt
 
pöss huuuuuuuj

RSS 2.0