jajemänsan!

Det här med att blogga är visst inte min grej i dagens läge. Glömmer ju bort den hela tiden. Men men man kan inte alltid ha huvet på skaft heller :P
 
Vad har hänt då? Har både varit jul och nyår och båda dom har man lyckats överlevt :)
 
Sen den 13 december så kom äntligen en viss Stefan Jansson hem också :D och hur underbart var inte det att äntligen få träffa han igen efter typ sådära 2 år. Skönt att ha dej hemma igen vännen :)
 
 
 
 
Ja sen har jag en tanke på om man kanske skulle ha börjat plugga lite så man kanske tar sej nånstans här i livet :P Började ju här för några år sedan på kock utbildningen på ya men fick inte hela utbildningen då bara för att jag var under 25. Så jag har börjat funderat om man kanske ska ta och kolla upp det dära igen så man kanske kan börja där igen nu när man får hela utbildningen :) Men frågan är ju den om jag verkligen har motivationen till det?  Men sen är det ju något jag vill göra också. Nej lär bara vänta tills jag får en handläggare på ams så vi kan ta och diskutera lite granna kanske och se vad vi kan komma fram till för spännande :)
 
Insåg precis att den 22 denna månad så har jag bott här i borlänge ett år. Vart fasen tar tiden vägen? och bara ett år? känns fasen som att man har bott här typ hela livet.
 
Nej nu lär jag ut med Rambo och springa bort till farsan och tvätta lite så det blir klart nångång innan han kommer hem också, blir nog inte så populärt om han kommer hem och det är tvätt i hela hans lägenhet haha :P
 
yes hörs och syns nångång framöver :P man får inte ha bråttom haha
 
 
pöss huuuuj
 

RSS 2.0