Bilder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:)

Orka skriva bilderna får tala för sej själva :)
 
 
Nya soffan :)
 
 
en heldag i bäärgää med mosters tokfia :D♥
 
 
ja så kan det gå haha
 
 
 
 
lillebruuuuur :)
 
 
balkonghäng
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pöss huuuuj
 

Torsdag!

Då börjar torsdagen leda mot sitt slut och det är dags att hoppa i säng och söva så man kommer upp imorgon bitti och iväg och jobba nån timme innan man slutar :) schysst liksom jobbar typ en två timmar men har full betalt ända till tre :D  ibland har man det lite lyx ;) sen bär det av mot Uddevalla och morsan för att hämta hem min soffa :) så kommer ju bara bli en sisådära 80 mil att åka haha. sen när man kommer hem ska man visst vara fyllechaffis också haha spännande ;)
 
 
Dagen idag har gått skit bra på jobbet kändes som man knappt han börja innan man sluta :P då går timmarna fort xD så det ska vara :) sen hem och tog det lungt nån timme innan Bästis festis anlände så blev lite kaffepimpling eller ja för hans del om inte annat :P sen lugnt ett tag till tills han börja skrika efter pizza :P så var väl bara att åka och käka då da xD Blev även en tur till Mange och dit anlände även Krille och Therese :) så blidde lite skitsnack med alla dom nötterna trevligt trevligt :)
 
 
Nej nu lär jag faen söva lite ifall det blir så att brorsan ringer inatt så man lär hämta han på falulasserett eller inte, beror ju på vad dom tänker proppa i han :P om han blir kapabel till att köra själv eller inte. Visar sej :)
 
God natt pöss huuuuuj

Onsdag!

Ja det är ju ganska rogivande och se och höra hur vissa människor orkar lägga ner så mycket energi på andras liv. haha jaja men jag vet att jag har ett mycket bättre och roligare liv än er, lär ju vara så eftersom ni lär följa minsta lilla rörelse man gör ;) Men man får väl tacka och bocka att ni bryr er så mycket :D så ni glömmer bort er själva haha :D
 
Lunch nu i alla fall så ska väl snart ta och kasta i sej lite käk innan det är dags att dra sej vidare mot dom sista jobbtimmarna för denna dag sen :) Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda. Men skulle lätt bara kunna lägga mej hemma idag och inte göra ett skit :) för idag är jag bra seg. så får se vad som händer och vad man orkar med :)
 
Hade mej ett spännande samtal inatt haha ibland är han ju bara för söööt haha. och man blir lika förvånad varje gång haha men men ;)
 
Två dagar kvar på denna jobb vecka sen är det heeeelg :) hur underbart är inte det då? om ni frågar mej så jäääääävligt underbart ;) kanske ska ta en favoriter i pris från typ två somrar sen? ;) poooower meeeeeeet hahahahaha!
 
nej nu lite fooood sen jobbet :)
 
pösss huuuuuj

1 Juli

Helt jävla sjukt att det är första juli redan :O vart har den här sommaren tagit vägen? eller ja sommar och sommar? det beror ju verkligen på hur man ser på det för inte tusan har det varit nån sommarvärme direkt. Men men man har ju i alla fall jobbat och gjort nytta till skillnad från andra som tydligen inte ens klarar av att ha ett jobb och sköta det haha patetiska jävlar :D Och än är det då massa jobb kvar för en anna, så pengarna rullar på som bara faen ;)
 
Lev livet som om det vore den sista dagen, det är så vi lever och allt vi gör vem bryr sej imorgon liksom ;) Lever livet fullt ut och allt är underbart :D livet är för kort för att inte göra det man vill och gör man inte det kommer man ångra sej. Så bara tuta och köra på som bara den, varför ångra sej liksom? det gör då verkligen inte jag haha.
 
Och jag vet även att när vissa andra saker är mogna och tiden är inne då kan det bara inte bli bättre än bäst :D och jag vet att det kommer att bli så :) Den dära magkänslan ni vet ;) den ska man alltid lite på ;)
 
nej nu är det dags att göra lite nytta :)
 
Pöss huuuuj

hahahah!

 
så här kan man bli och se ut efter en håååård helg hahaha ;) brutalt.se hahhaha
 

veckan....

Veckan som var har bara sprungit iväg. Måndag och tisdag flöt på som vanligt med massa jobb och jobb och sen med att packa ihop farsans lägenhet då han skulle flytta, två dagar så var allt packat och klart :)
 
Onsdagen var man ledig så jag och Linnea drog oss ner till Örebro för att dampa loss på ikea :D Gjorde Örebro osäkert i några timmar innan vi sakta började glida ner mot Finspång.
 
 
Linnea fick sej en vän ;)
 
 
 
Men vi han med en hel del tokigheter påväg från Örebro till Finspång. Resan skulle typ bara ta en timme ungefär men vi lyckades nog dra ut på den så den tog typ två timmar istället HAHA. Stannade lite här och där och kollade läget. Fick syn på skylten Björnhammaren, då var man ju bara tvungen att åka dit och kolla läget, eftersom man hört talas om den byn och har velat åkt dit och kollat i några år. Så varför inte passa på när skylten bara dök upp :D
 
 
var värsta wrong turn byn hahahahah. Men nu har man i alla fall äntligen varit där :P
 
När vi väl kom ner till Finspång så hitta vi volvohängarna det första vi gjorde haha snacka om flyt ;) Lidl häng delux ;P Fick oss några nya vänner där medans vi väntade på att grabbarna grus skulle sluta jobbet :) När dom väl slutade drog vi och käka och sen gled vi runt och kolla in staden och gjorde den osäker överallt och ingenstans typ. Blev att dra oss mot hotellet efter det, där fick jag och Linnea stå på bakisdan och känna oss som 14 år medans grabbarna grus sprang runt och kom och släppte in oss bakvägen så vi fick smyga upp hahah :P Blev att kolla på film och snacka lite skit så man skrattade tarmarna ur sej ett x antal gånger innan det blev dags att självdö då klockan hade lyckats hunnit blivit runt två, men men tiden går fort när man har roligt :P
 
 
 
Vaknade på torsdags morgon av ett jävla alarm som dånade i örat på en så det nästan blev skottpengar på luren. Men tur var så slapp en annan gå upp i alla fall och kunde tryna vidare i nån timme till tills någon jubel idiot tyckte det var roligt att smälla i dörren typ 120 gånger och leta hysteriskt efter bilnyckeln. När dom slutade packade vi ihop oss och denna gång slapp vi ta bakvägen hahaha och hemfärden började med lite stopp här och där :) skönt att se sej om i lilla sverige ibland :P
 
Fredagen blev det full rulle. Farsan kom och hämta mej och vi drog iväg till garaget och plockade fram das 940 som stått där i över en vecka och vilat :P så man har glidit runt i farsans ena bil och varit kamouflerad ;) eller ja man har ju hans bil än så hahah :P så försök hitta mej ;) Simon och Ralle kom och hämta mej så vi drog vidare och plockade upp Linnea och Minii innan vi drog oss hem till Simon och började hinka bäääärs. Drog oss ner till Ludvika och hem till Therese där resterande av Ludvika ligan befann sej :)Lyckades på nå höger bli kidnappad av bästis festis och blev att följa med han till Rämshyttan och byta bil och sen tillbaka till Therese då även han följde med upp. Ja tydligen tycker han det är kul när en annan dricker och han är nykter haha. Men har inte kommit på varför? haha... Så jag och Cathrin hävde lite marinella eller ja hela jävla flaskan som den gamla goda tiden hahaha. sen minns man inte så jävla mycket mer än att man helt plötsligt passerade håksberg men sen då?
 
Vaknade på lördagen av att det var nån som stod och sa "Vad skönt att det är Nettiz som ligger där och inte träskhäxan från helvetet" Fattade ingenting så jag fortsatte blundaa eftersom jag kände på mej ganska rejält att jag inte var hemma haha. Men sen när man hörde Rikard skratta så förstod man vart man var och att det var Mattias som hade sagt det dära haha.. Då dog jag ju haha.. Hoppa upp och drog ut och rökte lite med han och Robert men vilket relaterade i att sol och bakfylla inte går så bra ihop :P Kändes som att man blev full igen och allt började snurra så var bara att vingla in igen och lägga sej ett tag till.  Vaknade av att Rikard gorma nått om att vi skulle iväg och kolla på något hus så var väl bara att släpa sej upp igen, men denna gång mådde man betydligt bättre. Huset var litet och sött och fint inuti var det :) men det låg så jävla cp till så förstår att han inte ville bo där. Så vem vet han kanske blir granne med syrran i bärge istället då :P med tanke på att han kanske ska kolla på ett hus där och det huset ligger ju ett eller två hus ifrån syrrans hahahah....
 
Söndagen vaknade man röv tidigt runt en åtta och var hur pigg som helst :ORunt en halv elva elva ramlade bästis festis in och ville ha kaffe, så vilken tur att han har en sån snäll vän då ;) Blev även en tur upp till skogen och sen att hälsa på Johanna och Lena och kolla på deras lilla bebis :D gud vilken söting det var :D var ju nästan så man kidnappade med han hem :) Hem till Linnea och såg till att grabbarna grus kom iväg ordentligt till jobbet :P och nu har dom ju med sej lillbrorsan på jobbet också hahaha spännande ;) sen drog jag och Linnea hem till mej så jag började storstäda vardagsrummet och köket. Så nu är det bara hallen och toan kvar. Men det tar vi senare idag :)
 
aja nu blev det en bibel haha men men pöss huuuuuj
 
 
 
 
 
 

Bröllop!

Missommar afton då blev det bröllop för Cathrin och Göran och det var ritkigt trevligt :)
 
 
 
 
Riktgit fint var det :)
 
Tack för en trevlig kväll :D
 

RSS 2.0