Stigurt!

Då var lilla bilen fixad och klar inför imorgon :) eller ja bara avspolningen kvar under efter oljeläckaget, men det fixas imorgon innan man drar och besiktar skiten :)  Även hunnit förbi farsan och gluffat lite påskmat så nu rullar man fram haha.
 
Sen han man ju även träffa Berra, Andre och Daniel när dom kom tillbaka från Elmia och innan dom drog sej vidare hem mot Insjön. Undrar vem av dom där tre musiktörerna som är värst egentligen ;) är nog lika illa åt alla tre hållen hahahahah :D
 
Efter 20 liter kaffe och en trep har även huvudvärken släppt :) vilket är jävligt skönt så nu kan man ju tänka klart igen.
 
Lär väll försöka mej på en finslipning av tatueringsfaen också så man kanske kan dra iväg och gadda sej lite sen när lusten faller på och man får modet till det hahah. Ja jag och nålar går ju inte ihop direkt, men man ska väll lyckas överleva det också får man väll hoppas på :D ska man bli fin får man lida pin :P
 
Trött som ett as är jag också så skulle lätt kunna lägga mej ner och söva, men känns inte riktigt som om det är så smart just nu med tanke på att klockan bara är halv sju, då vaknar man väll inatt och är hur pigg som helst, och det vill vi ju inte göra.
 
nej dra igång kaffebryggaren en vända och försöka göra nå vettigt ett litet tag till innan det blir lagligt att lägga sej och söva xD Ja så får det nog allt bli :)

Pöss huuuuj

Påskis!

Då var det typ slut på denna påsk då, och man har överlevt den även i år också :)
 
Gårdagen blev det att åka till skogen och hem till Jari med resterande som var där. Där var det full fest för fulla muggar :) och sen blev det till att bada tunna :) Riktigt trevlig kväll var det vill jag lova :D Och en hel del fick man höra kan man säga HAHA ja undrar hur man ska tolka det då? ;) Fick ju även höra hur min framtid skulle se ut HAHA och om det vore så hade det ju inte varit helt galet xD så det säger vi ju inte nej till HAHA :D
 
 
Rikard han kan det dära med att bada iaf :P först i sist ur xD
 
Idagt blir det till att dra iväg och försöka bli smart på handbromsen eftersom den känner för att cp lite, så den är redo för dommedagen imorgon ;) Men det ska vi nog lyckas fixa också så :)

Annars blir det nog ganska lugnt för har en huvudvärk från helvete :( sen anländer ju ändå insjöborna hem idag också så vem vet vad som händer :)
 
Vet i alla fall att jag har jobb hela nästa vecka i alla fall :D underbart :)
 
Och imorgon är det 1 April :O fasen vad tiden springer iväg, vilket innebär att jag får springa runt och lura folk :D mohahaha ;) Det innebär även att lillebror fyller år imorgon, 14 år :O sjukt vart har tiden tagit vägen och vadå 14? han är fortfarande en liten skit unge i ens ögon ;) haha jaja bara att inse att han också börjar bli stoooooor xD
 
Nej fy farao nu lär jag pimpla lite kaffe i hopp om att huvudvärke släpper :) Hoppas kan man alltid, men tveksamt för detta var då nån annan idiot huvudvärk :( bläää tur man känner skillnad på huvudvärk och huvudvärk och huvudvärk :P
 
pöss huuuuuuujj
 
 

Måndag!

Blev jobb hela förra vecka underbart :) och kan ju säga att detta är då dubbelt så mycket bättre än det andra jävla skit stället :P Så det gillar vi :)
 
Och inte behöver man oroa sej mer för att bli återbetalningsskylldig på skatten :D då det visar sej att man får tillbaka en heeeeel del på skiten xD UNDERBART!
 
Överlevt helgen har man lyckats gjort också haha. Full fart hela tiden. Lyckades väll hamna med Berra André och Daniel uppe i Falun i Lördags. Dom dära är ju inte friska någon av dom hahahaha jaja ett gått skratt förlänger livet :)
 
Igår blev det en tur till bärget och hem till Systeryster Jörgen och Emmi för en liten tjuvstart på 1 årsdagen :) Faen vad tiden går fort :O Mosters lilla bebis blir 1 år på onsdag :O :D så så liten bebis är hon inte längre haha.
När vi åkte från bärget blev det en tur till skogen och plocka upp Bästisfestis och Johan som skulle med till stan och umgås :) Sen efter några timmar anlände Ken också. så full rulle med dom eller full rulle trot nog hela bunten var mer döda än levande hahaha..
 
Nu ny vecka och nya möjligheter :) så får allt se vad denna vecka har att erbjuda för roligt :)  Den som lever får allt se ;)
 
Hm just ja, bara för att jag inte svara på sms JÄMNT betyder det inte nått direkt, men ibland har man inte tid med den dära jävla luren från helvete. Och vad folk får för hjärnspöken bara för att man inte svarar är inte mitt eller vårat problem :) utan det är bara era egna ;)
 
Nej dags att styra upp livet :)
 
Pöss huuuj

Söndag :)

Blev att gå upp runt halv sju imorse föör att sedan invänta farsan för att dra oss ner till Ludvika och plocka upp brorsan och Dallas för att sen styra kosan mot Arlanda och dumpa av dom där, eftersom dom skulle till Thailand idag en månad bajs på dom :P
 
Annars har man varit duktig när man kom hem och borrade upp speglarna ute i hallen så nu sitter dom på plats :) Skönt :) bara resten kvar som ska upp på väggarna men det får vänta tills dom varit här och tapetserat om.
Simon kom på besök så vi pimpla lite kaffe och snacka skit och typ dog ett tag innan vi åkte till bk och fetta oss lite granna haha.
 
Snart dags att slå igen sina blå eftersom det eventuellt står jobb på schemat imorgon :) Men det vet jag inte förens imorgon bitti om Kicki ringer och väcker mej eller inte men vi hoppas på det i alla fall :D
 
Och varför är man tillsammans med nån man inte litar på?  Det förstår jag inte, och sen att alla andra ska få sitta och höra på det bara för att personen inte litar på sin partner. Nej dumpa skiten i stället för att vi andra ska behöva sitta och lyssna och vette faen allt.  Annars håll käften. Fattar folk det inte när man säger det åt dom kanske dom fattar när dom läser det istället SÅ DRA IGEN KÄFTEN vi bryr oss inte för fem öre, bara jävligt drygt att sitta och lyssna på...
 
 
Äh nu blev jag irriterad haha så GOD NATT!!!
 
 
pöss huuuuj

woopwoop!

Ja då var det nån vecka eller två sen man uppdaterade sist, vad har hänt sen dess då?
 
Jo man har hunnit blivit Borlänge bo, och av med lägenheten i Ludvika så jävla skönt :) Varit nere vid morsan så blev en tur till Ullared och även Strömstad och en tur till Norge :) Har även jobbat lite inom Borlänge kommun. Så nu är man uppskriven där som vikarie också :) Allt bara flyter på som bara den och livet är underbart.
 
Har i alla fall lärt mej att ska man flytta ska man ha med sej Bästis festis och Minii dom kan ju konsten till att få allt som är tråkigt riktigt roligt xD Så var nog fasen första gången det var roligt att flytta haha.
 
Annars har det väll varit lugnt, eller ja det beror ju på hur man ser på det. Råka hända en grej som gjorde att jag och Bästis festis råkade hamna i tredje världskriget en vända :-/ Men nu är det lös och glömt vilket känns hur underbart som helst :) För den vänskapen vi har växer inte på träd direkt. Så efter typ tre veckors tysnad så löste vi allt igår :)
 
Love you bästaste vän♥
 
Imorgon så är det dags att ta sej en tur ner mot Arlanda för att kasta av Brorsan och Dallas där som tänker vara otrevliga och sticka till Thailand en hel månad. Nej jag är INTE avundsjuk ;)

 En annan får glatt stanna hemma i kalla Sverige och se glad ut :P men vad gör det egentligen trivs som bara den med allt runt omkring just nu, då allt verkligen bara flyter på riktigt jävla bra, är ju nästan för bra för att vara sant xD
 
Nej nu lär jag dra iväg en vända, innan det är dags att söva lite så man får nån timmes sömn i alla fall :)
 
Pöss huuuuuj

RSS 2.0