Stigurt!

Då var lilla bilen fixad och klar inför imorgon :) eller ja bara avspolningen kvar under efter oljeläckaget, men det fixas imorgon innan man drar och besiktar skiten :)  Även hunnit förbi farsan och gluffat lite påskmat så nu rullar man fram haha.
 
Sen han man ju även träffa Berra, Andre och Daniel när dom kom tillbaka från Elmia och innan dom drog sej vidare hem mot Insjön. Undrar vem av dom där tre musiktörerna som är värst egentligen ;) är nog lika illa åt alla tre hållen hahahahah :D
 
Efter 20 liter kaffe och en trep har även huvudvärken släppt :) vilket är jävligt skönt så nu kan man ju tänka klart igen.
 
Lär väll försöka mej på en finslipning av tatueringsfaen också så man kanske kan dra iväg och gadda sej lite sen när lusten faller på och man får modet till det hahah. Ja jag och nålar går ju inte ihop direkt, men man ska väll lyckas överleva det också får man väll hoppas på :D ska man bli fin får man lida pin :P
 
Trött som ett as är jag också så skulle lätt kunna lägga mej ner och söva, men känns inte riktigt som om det är så smart just nu med tanke på att klockan bara är halv sju, då vaknar man väll inatt och är hur pigg som helst, och det vill vi ju inte göra.
 
nej dra igång kaffebryggaren en vända och försöka göra nå vettigt ett litet tag till innan det blir lagligt att lägga sej och söva xD Ja så får det nog allt bli :)

Pöss huuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0