Veckan!

Förra veckan började med att jag kom hem från Uddevalla. Sen har det varit full rulle hela tiden :) Även träffat en grymt saknad babyfriend och min lilla hårboll :D Annars har jag umgåts 24/7 med min älskade bästis festis och vi har nog inte varit ifrån varandra en enda minut :P Så man kan ju säga att det känns lite tomt nu utan hans dampiga energi ^^ Vi har även varit på en tur i lastbilen till Sthlm och sovit i lastbilen haha, ja då har man testat på och campat i en lastbil också hahaha xD


Äntligen är det slut på parasit veckan Peace and Love och hela kommunen är äntligen som den ska vara igen UNDERBART om ni frågar oss Borlängebor ;)

image description

Bästis festis försökte styla frillan på mej :P

image description
Medans bästis festis sliter passade en annan på att steka lite^^

image description

image description

Ja ibland kan man känna sej liten :P

image description

image description
Mattias är på g^^

image description

image description

Nej nu lär jag hoppa ut till lilla bilen och dra iväg på möte :D sen blir det ut på äventyr ;)

Pöss huuuuj

Veckan!

Denna vecka började med att jag kom hem från Uddevalla. Sen har det varit full rulle hela tiden:) även träffat en grymt saknad babyfriend och min lilla hårboll:) annars har jag umgåtts 24/7 med min älskade bästis festis har nog inte varit ifrån varandra en enda minut:O så man kan säga att det är lite tomt nu! Vi har även varit på lastbils tur till Sthlm och sovit i en lastbil haha ja då har man testat på det också haha. Gah trött som ett as men kan inte söva bra drygt, så vi skyller på bästis festis:P äntligen slut på parasit veckan p&l och hela kommun är äntligen som den ska vara UNDERBART om ni frågar oss borlängebor;) nej nu lär jag fasen försöka söva! Klockan ringer ju imorgon bitti:O natti natt:)


RSS 2.0