Uddevalla :)

När jag anlände ner till Uddevalla på onsdagen letade jag mej ut till morsans jobb och hämtade henne, för hon slutade då så då blev det en tripp till Trollhättan och hälsa på moster och Tony en vända :)

Torsdagen blev det ut på fjordfesten en vända och kolla läget lite granna sen hem till Carina och Mats och söva lite eftersom morsan skulle jobba morgonen efter.
Fredagen när morsan slutade åkte jag och hämtade henne och vi drog oss mot STRÖMSTAD och campingen till vår lilla stuga vi hade hyrt :)



Underbart väder var det så blev att glassa i solen^^

Sen var det dags för bästa vakten Tony att anlända, så passade på att driva lite med han på fb eftersom han hade skickat medelande till en för 1 1/2 månadsen som han var så duktig på att påpeka haha. Så han sprang runt där och försökte leta på en, såg ganska roligt ut för han sprang runt vid tälten och kollade som en dåre eftersom vi alltid brukar tälta när vi är där egentligen :P så jag och morsan satt uppe vid stugan och bara asgarvade åt han :P
Men sen träffa vi han lite senare och satt och snacka med han och Fahlborg typ halva kvällen/natten :) och man kan ju verkligen säga att han var ett stolpskott HAHA rolig jävel :P

Lördagen blev det att göra strömstad efter att vi chekat ut från campingen. Mot eftermiddagen drog vi mot lysekil och kollade läget, där var det sej likt, folk högt och lågt och vette faen allt :P

När vi var klara i lysekil så drog vi oss mot Göteborg så anlände dit på kvällskvisten och var där tills måndagen då det blev att dra tillbaka till Uddevalla.
gjorde oss ett besök i Slottskogen när vi var i Göteborg och har nog fasen aldrig gått så jävla mycket som jag gjorde då kändes det som HAHA 







När vi kom tillbaka till Uddevalla så drog vi och hämtade morsans nyckel till hennes lägenhet och började köra grejerna från Carina och Mats till lägenheten och sen anlände morsans soffa hon hade köpt :) efter att man gjort sej osams med soffan för 320 gången när man skulle skruva ihop den gav jag upp, och vi drog oss till Trollhättan och upp till akuten där och höll Rikard sällskap eftersom han lyckats gjort sej illa :P men inge allvarligt som tur va haha.

kom hem till morsan runt ett två någongång då var det bara att självdö typ eftersom syrran och Jörgen skulle anlända klockan 5 på tisdagsmorgonen med alla morsans grejer :P så tisdagen var det full rulle med att bära grejer och packa upp.


Onsdagen när man vaknade satt man i sin egen lilla värld och kolla på tv när det ringde på dörren och in kommer vaktmästaren och säger åt mej " så du har vaknat nu" fattade nada men då visade sej att han hade varit där tidigare på morgon och försökt föra så mycket oväsen som han kunde för att jag skulle vakna. men det hade jag visst inte gjort haha men sover jag så sover jag.


Så slutade med att jag typ viste om hela hans liv ungefär haha


Torsdags morgon upp med tuppen för var denna dag frugan skulle anlända till Uddevalla också för att åka med mig hem till dalarna igen :) Vaktmästaren dök upp igen och skulle ha någon introduktion med oss, så han släpade runt oss runt halva området :P


när frugan anlände runt 3 till stationen började bilresan hem HAHA alltid spännande med henne och mej på vägen, såg nog det mesta efter vägen. Stannade till i Karlstad och träffade Matilda och Steve en vända. När vi kom hem till Ludvika igen träffade vi Sofia och Sahlberg en vända. Innan vi drog oss till Borlänge och träffade Minii och Stefan :)


hel jävla bibel blev det visst nu så orka skriva :P

pöss huuuj

oops!

Ja denna bloggen har man ju inte haft en tanke på! kanske dags att börja uppdatera lite granna haha.
men har varit full rulle i några veckor så man har liksom inte haft tid!

Så jag får allt ta mej i kragen och fixa det senare idag :) om jag kommer ihåg det haha


pöss huuuuuj

RSS 2.0