28 Januari

Då var det måndag igen och helgen är slut :) Så nu sitter man här med kaffet i högsta hugg och ska väll snart göra nå vettigt känns som man har 100 saker att göra så just nu står man typ och trampar och funderar på hur man ska lägga upp allt, men det flyter väll på som vanligt när man väl kommer igång :)
 
Väntar även på att ett stycke Babyfriend ska kika förbi också :)
 
jaha nej nu hann jag visst inge längre med detta bloggandet. Så får väll återkomma senare :P

hörs sen :P

Pöss huuuj

21 Januari

21 jannuari idag och jag känner hur allt börjar dra ihop sej, snart bara en månad kvar tills man ska flytta :) Men känns som om man har hur mycket som helst att göra innan dess så vet inte riktigt hur man ska hinna :O Men vet att jag kommer hinna bara jag får fingrarna ur röven och börjar ordentligt :P

Sitter här med kaffe koppen i högsta hugg och ska väll snart ramla ut med Daisy en vända och sen komma på vart jag ska börja nånstans :P För denna vecka har man ju ledig vecka så lika bra att göra så mycket som möjligt. Kom på här att jag bott i denna lägenhet nästan fem år :O vart har alla dom åren tagit vägen? Själva lägenheten tycker jag om så det kommer kännas lite tråkigt att lämna den, men vafaen gör det om 100 år :) det tyckte jag ju om förra lägenheten också innan man fick nå flipp och sa upp den och drog till Sthlm en vända haha...
 
Och idag fyller ju bästa Janna år idag också, så massa grattis till henne :) så vem vet kanske man ska ramla över till henne en vända senare, med tanke på att vi typ bor grannar också haha :)
 
Nej är väll lika bra att ramla ut en vända så man får något gjort idag innan det dyker upp nå annat roligt att göra, kan ju liksom gå fort i svängarna ibland :P
 
Hörs!
 
Pöss huuuuj

7 januari

Då var man verkligen tillbaka till verkligheten igen då, slut på att vara ledig lite här och där nu. Så nu är det jobb jobb jobb och åter jobb som står på schemat igen. På ett vis är det skönt när man är tillbaka till vardagen igen, men man blir fasen bortskämd när man blir lite ledig :)


Så idag när man slutar blir det att dra ner till Ludvika och möta upp han som ska ha min lägenhet så blir det för oss att packa våra rövar till Ludvika hem och fixa kontraktet :) Sen blir det nog till att umgås lite med Krille och dom :)

Helgen har man överlevt också, fredag blev ganska lugnt var uppe i skogen bara med bästis festis och tog det lungt och gluffa thai mat :P




Lördagen stod det jobb på schemat sen till skogen och vi fixa skotern så blev några flygturer genom skogen med den. Sen drog jag ner till Ludvika och umgicks med min älskade babyfriend och blev typ uppkäkad av min lilla hårboll Daisy :)





Söndagen greja jag lite hemma innan det blev dags att dra sej upp mot Borlänge igen och när jag kom dit så stod typ Simon, Krille, Patrik och Göran och vänta :) så då blev det massa kaffepimpling och muffins käkande :P så alla barnen blev glada och speciellt Krille som äntligen fick sina efterlängtade muffins haha :)
 
Just ja hittade ju min extremt snygga sjal i lördags också när jag härjade runt inne i gaderoberna ;)

 
 
Nej nu är det dags att börja dra sej mot reningsverket och göra lite nytta :)
 
Pöss huuujjj

4 Januari

Jahapp då har man hamnat vid denna dumburk en liten vända igen då :P pimplar lite kaffe i väntan på att Annelie ska höra av sej så man kan dra sej bort till Teknikdalen och fortsätta worka :)
 
Igår fick jag sms av killen som ska flytta in i min lägenhet att om jag vill bli av med lägenheten då jag flyttar till Borlänge, så ska han och jag in på Ludvika hem till veckan tillsammans och diskutera lite och även skriva om kontraktet :)  Hur underbart är inte det då? slippa dubbla hyror :) Känns som om allt flyter på som det ska nu. Är nästan så att det går för bra för att vara sant haha.

Så ringde visst Ludvika hem också, dom hade visst skrivit fel datum på att besikta min lägenhet haha dom hade skrivit den 14 december. vilket var att då hade jag ju inte ens sagt upp lägenheten än haha smart drag. Och smarta jag trodde att det var den 14 denna månad haha men icke sa nicke :P Men nu är det fixat också så dom får klampa in själva när dom känner för det och har tid :P
 
Så igår kändes det som om man helt plötsligt fick hur mycket som helst man skulle hinna med innan det var dags och man kände paniken börja komma hahaha men tur man har bästis festis som alltid ser allt så hm positivt haha "tat lugnt det är långt kvar du hinner är ju två månader kvar" visst men jobbar man typ 6 dagar i veckan varje vecka så finns det fasen ingen tid :P
 
Men men ska nog gå bra och hinnas med det också ;)
 
Fredag idag då och det blir lugnt för det vankas ju jobb imorgon också, sen imorgon är det Ludvika som står på schemat. Har ju liiiite saker att göra där så ;)
 
Igår när man sluta åkte man hem och tog det lungt ett tag innan bästis festis hörde av sej och han dök upp och slängde sej raklång på golvet :O haha dåre. där låg han och prata och prata och prata så man knappt själv hängde med i svängarna. Vi drog iväg och träffa Mange en vända när han var klar med allt praaat. Sen vidare hem till Sara och Micke för att sedan bege oss till tjärna för mr bästis festis skulle lägga sej under nålen :)
 
 
Nej nu lär jag stressa vidare i mitt stressiga lilla liv :P
 
pöss huuuuj

2 januari

Andra januari och man är tillbaka till verkligheten igen.
 
Nu ska det pimplas lite kaffe och hoppas att man vaknar till liv för snart är det dags att bege sej iväg upp mot Djurås och Gagnef för att jobba där i några timmar för att sedan leta sej ner mot Borlänge och fortsätta jobba några timmar.
 
Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :) inget planerat och det är nog lika bra för känner att jag kommer vara bra död när jag slutar jobba haha. Tur man känner det i förhand :P
 
Nyårsafton blev en tidig kväll/natt, hade räknat med att det skulle bli en riktigt sen jäkel. Men strax före två började bästis festis skrika att han ville hem :P så skjutsa hem alla barnen som skulle vara kvar i Borlänge innan han och jag drog oss vidare upp mot skogen för att själv dö. Tredje året i rad man är nykter en nyår haha jag lär nog vara döende:P Fast jag kan ju stolt säga att jag inte har festat något under 2012, ja så jag lär nog vara döende haha.
 
nej nu lär man börja styra upp livet här så man kommer iväg i tid:)
 
pöss huuj

Året var 2012

Den/Det bästa..
 
    .. låten-ar? --- finns många men A1 - Riot
    .. filmen? ---  Twilight breaking dawn part 2
    .. minnet? --- alla roliga stunder med dom bästa :)
    .. färgen? --- Svart
    .. boken? --- Har inte läst nån bok i år så ingen
    .. konserten? --- Har inte varit på någon i år
    .. staden? --- Strömstad och kommer alltid vara det :)
    .. parfym? --- Avril Lavigne - Wild Rose
    .. TV-programmet? --- Grey's anatomy
    .. årstiden? --- Sommar såklart
    .. julklappen? --- Ja lär ju vara pengarna då ;)
    .. födelsedagspresenten? --- oj, det minns jag inte :O
    .. natten? --- hm alla underbara nätter med dom bästa :)
    .. dagen? --- oj måste säga alla äventyrs dagar man gjort med dom bästa :P
    .. community? --- lär väll vara Facebook då haha
    .. spelet? --- längesen jag spelade nått så
    .. drogen? --- Coca cola
    .. godiset? --- den vita marabou chokladen <3
    .. drickan? --- Cola
    .. citatet? --- bara gilla läget
    .. jävulskapet? --- HAHA inget man skriver här :P
    .. byxorna? --- mina mjukisar
    .. jackan? ---min svarta jacka
    .. tröjan? --- min huvtröja :P
    .. skorna? --- Mina svarta
    .. möbel? --- sängen?
    .. tidningen? --- hm aftonbladet?
    .. dansen? --- fågeldansen haha :P
    .. krog? --- ingen alls :P
    .. träffen? --- dom nya underbara vännerna man träffat :)

    Är du nöjd med året? ---  Joda året har väll varit okej, tyvärr lite väl många bortgångnar av människor som man känt. Annars har den väll varit ett hyffsat år :)
 
    Vad gjorde du för exakt ett år sen? --- Då körde jag och farsan ner brorsan till arlanda eftersom han skulle flyga till Thailand då :)
 
    Vad kommer du göra nästa år bättre än du gjort nu? --- Detta år kommer jag lämna Ludvika och bli Borlänge bo på heltid :D sen försöka fixa mej ett annat jobb så man har fasta tider och allt. Och även göra det bästa av situationerna. Tänka lite mer på mej själv i första hand än alla andra.  

    Finns det något du vill ändra på detta år? --- Lär vara hur jag hanterar saker och ting. Försöka att inte ha 320 bollar i luften samtidigt, utan försöka beta av allt eftersom annars blir det inge bra i slutändan.

    Ångrar du att du inte gjort något speciellt? --- Nej jag har nog gjort allt och lite till så
 
    Eller ångrar du att du har gjort något? --- Nej det är väll dumt att ångra det man gör?

    Har du gjort något du aldrig trodde du skulle göra? Isf , vaad? --- Det finns det säkert men inget jag kan komma på nu.

    Någon speciell kille du fastnat för under året? --- kanske kanske inte ;)

    Någon speciell tjej du fastnat för under året? --- hmm nej

    Har/Ska du ha något nyårslöfte? ---Nej du dom bryter man ju lika snabbt ändå så det är ju bara dumt haha ;)

RSS 2.0