blääää...

Idag har nog faen mitt huvud tagit kol på en. Och nej denna gång var det då fasen ingen huvudvärk haha hade ju nästan varit skönare med en sån :P Tankar hit och dit och höger och vänster, och upp och ner. Ibland kan man ju bli galen för hur hjärnan fungerar. Men men det är väll bara att gilla läget.
 
 
Ibland blir det bara för mycket med alla tankar. och det känner jag att det har varit idag, så nu jävlat säger då jag upp mej och tänker sova och så jag kommer upp till jobbet imorgon bitti :P
 
God natt!
 
pöss huuuj :)

God morgon :)

God morgon världen :)

Då var man hemma igen efter att ha kört Krille till jobbet och snott hans bil för denna dag ;) Så nu brassar man runt i en 740 :D är ju så man blir och sakna sin lite granna när man är ute och brassar hans :P stackars min lilla pärla som fick sej ett tragiskt slut haha :P ja jävlar på tal om den också snart är det ju sista april och då är det ju 4 år sedan den tog livet av sej :P
 
Nu blir det att häva i sej 7 kannor kaffe så man blir levande :P sen göra sej i ordning lite snabbt och sen jävlar blir det att brassa upp till skogen :D
 
 
så nu ska jag sparka igång kaffebryggaren och se glad ut xD
 
höööörs pöss huuuuuj

:)

Blev aldrig till att träffa bästis festis idag :( men imorgon ska jag äntligen få göra det :D för krille kommer och hämtar mej imorgon bitti när han ska till jobbet så jag följer med han dit och kastar av han där sen får jag sno hans bil under dagen då han jobbar. och då blir det äntligen upp till skogen och träffa världens bästa vän. Har ju inte träffat han nått sen allt det tragiska hände :( lite svårt att tagit sej nånstans med tanke på att min bil står där uppe död så. Men tur man har världens bästa krille som är så snäll och erbjuder sej att man får låna hans bil medans han jobbar så :)
 
 
Du är guldvärld :)
 
så nu jävlar blir det till att söva så man kommer upp imorgon bitti när han ringer och det är dags att ramla ut :)
 
så god natt världen!
 
pöss huuuuuuj

God morgon!

Klockan är snart tolv och en annan har nyss vaknat :O sjukt var längesen en annan söv så här länge :O haha men men var väll tydligen trött då och behövde söva lite granna :P fast är väll egentligen inte så konstigt eftersom man knappt fått nån sömn under helgen.
 
Så nu sitter man här och pimplar kaffe och försöker vakna till liv ordentligt. Sen lär väll livet styras upp lite granna och sen blir det nog att umgås lite med Bästis festis bara han hittat tillbaka från Ludvika.
 
 
Igår blev det en riktigt lugn dag, umgicks bara med Simon och döade :) Har hört att det kan vara hälsosamt att bara ta det lugnt ibland också :)
 
Nej nu har man inte tid att sitta här och slöa dags att ta tag i livet och göra nå vettigt :)
 
Hörs pöss huuuujjj

Bästis festis

 
http://www.expressen.se/nyheter/paret-raddades-av-rambo---hoppade/
 
Det som hände igår hoppas jag att jag ALDRIG får vara med om igen. Att vakna av att Micke ringer och frågar om man hört vad som har hänt och man fattar inget och han säger gå in och kolla dt. Och det första man ser är Bästis festis hus som står i sky höga lågor. Snacka om panikslagen man blir och sen när man frågar Micke om han hört nått ifrån dom och han säger NEJ och att det inte går att få tag på dom. Ringde som en jävla jubelidiot till Rikard men var bara iq svar hela tiden. Fem minuter kändes som typ två timmar att vara helt ovetande om hur det har gått eller något sånt. Det enda man visste var att en person i 25-30 års åldern satt annhållen för försök till mordbrand. Går inte att förklara hur mycket som han cirkulera runt i huvudet på en.
 
 
När Micke lyckats fått tag på Mattias kunde man andas ut lite när man visste att dom levde och var okey, men ändå inte andas ut helt. När Micke även lyckats fått tag på Rikard kunde man bli något mer lugnare, men ändå inte fullt ut, förens man fick ett eget livstäcken ifrån han. Då kände man verkligen lättnaden.
 
 
Så jävla rädd, orolig och panikslagen jag var igår går inte att beskriva, och jag hoppas att jag aldrig kommer få uppleva den igen. Att vara helt ovetande hur det gått för sin bästaste vän. Men nu gick allt bra han lever vilket jag är JÄVLIGT glad för. Törs inte tänka på vad som hade kunnat hänt om inte Rambo väckt dej, vill inte ens tänka på det och jag ska inte ens tänka på det. Nej usch hemska tanke.
 


Du är och förblir alltid min Bästis festis då nu och föralltid. Vad skulle jag göra utan dej? Jag skulle fasen gå under. Är så jävla glad att jag har fått äran att verkligen lärt känna dej och delat både glädje och sorg med dej genom dom hära åren. Och än är det inte slut på det inte på MÅNGA år. Att ha en vän som dej är det bästa, ställer upp i vått och tort, finns alltid där om det skulle vara något och är alltid bara ett samtal bort.
 
Jag säger det igen vilket du redan vet och hör väldigt ofta. Tveka aldrig på att höra av dej om det är något spelar ingen roll vad det är eller vilken tid på dygnet det är. Finns alltid bara ett telefonsamtal bort. Och vad det än är så ser vi till att lösa det.
 
 
Älskar dej Bästis festis♥
 
 




Usch!

När man vaknar och går in på dt.se för att kolla läget vill man absolut inte mötas av en sån här bild

 
http://www.dt.se/nyheter/ludvika/1.5776070-hus-totalforstort-i-kraftig-brand

 
Och speciellt inte när det är ens bästisfestis är som bor där och paniken börjar dundra på när man inte får tag på en enda jävel och man vet inte nå hur det har gått... Men nu kan man i alla fall andas ut lite när man vet att han är okey i alla fall.
 
 
där står min stackars lilla pärla i mitten också :P
 
Helt sjukt är vad det är men tur är i alla fall att alla har klarat sej och sen att idioten som har gjort detta hamnar bakom lås och bom!
 
Nej fy farao nu lär jag göra nått här innan hjärnan exloderar. Ta hand om er!
 
Pöss huuuujj

Framkalla!

Nu har jag gjort något jag inte gjort på några år tror jag haha. Det är att framkalla kort :P hade fått nå erbjudande om 200 bilder så var väll lika bra att passa på da ;) så nu har man tömt luren på alla bilder och framkallat skiten :P men majoriteten på dom bilderna var nog fasen på mosters troll :D haha :) Tror hon kan få sej ett eget album snart :P
 
 
Jaja om inte annat var det ju skönt att få tömma luren lite, så nu är det bara att samla på sej nytt skit xD

Nej nu kan man inte sitta här och slöa länge till nu dags att göra lite nytta :)
 
 
pöss huuuujj

kitchenaid

En sån här vill jag ha :D hur jävla snygga som helst :D
 
 
Lätt en svart eller en lila skulle jag vilja ha, men den lilla är inte med på denna  bild :)
 
Så nu vet ni vad ni kan köpa till mej ;)

Hoboooooo!

Lär ju börja med att vit kladdkaka är fasen något jag verkligen rekomenderar att baka. Dra arslet i gruset vad gott det var :D Så för alla som älskar vit choklad lär nog fasen se till och göra en :D
 
Satt och prata med min lilla hobo för ett litet tag sedan och vi kom då fram till att en person lär ju vara den dummaste och blåstaste människan i hela jävla världen hahahaha. Kan inte vara lätt att vara så jävla godtrogen. Där kan man verkligen snacka om blond och blåögd. Man kan ju säga att vi fick oss en hel del skratt av detta i alla fall. Men ett gott skratt förlänger ju livet så då jävlar lär man leva i minst 320 år till ;)
 
Aja det är ju inte vårat problem hahah så vi låter det vara osakt ;) säger inget så har jag ingenting sagt :D för vilken annan jävla jubel idiot ska förgylla våra dagar annars liksom ;) HAHA
 
nej fy farao nu blir det KAFFE :D
 
 
pöss huuuuj

Ny vecka!

Då var det måndag igen. Och veckorna bara springer iväg som aldrig förr, sjukt egentligen men ganska skönt på ett vis, det visar ju bara att det händer nå roligt hela tiden :P
 
Idag är man i alla fall ledig så undrar vad man ska hitta på för roligt då da? :) nått blir det i alla fall :)
Kanske ta och städa klart badrummet och köket för det är bara det kvar sen är det kliniskt rent :) Underbart. Sen visar det sej allt :)
 
Helgen har varit jävligt lugn faktiskt. Bästisfestis och Ken skulle väll egentligen ha drukit öl både fredag och lördag men det blev inget för dom nån av dagarna. Eftersom i fredags blev Ken liggandes inne i badrummet hela kvällen och natten ungefär då han inte mådde nå bra :-/ stackars krake lovar led verkligen med han. Och lördagen var han inte så pigg heller så blev en helg med massa film och skitsnack bara :) Men som sagt det behöver ju inte alltid vara full rulle för att det ska vara trevligt precis :P
 
 
Liten bebis ligger och myser i knät ;)
 
Har även fått upp lite mera skit på väggarna :) och det tackar vi bästisfestis för att han var så duktig och gick lös med borrfaen i vägga :) tackar :D
 
 
det tar sej ;)
 
Och igår roade jag mej med att baka, hittade ett recept på vit kladdkaka som man bara var tvungen och testa, så om den är god eller inte vet jag inte för har inte testat den jäveln än :P Sen blev det en hel del tekakor också :D plötsligt händer det :) och det känns som om man är påväg in i dom gamla bakar och mat vanorna igen och det är UNDERBART om ni frågar mej :D man är väl kung på det dära så ;)
 
 
baka baka
 
Nej nu ska vi inte sitta här och lata nå mera dags att göra nå nytta så man hinner med massa annat roligt idag också :)



Så får vi väll även bjuda en bild på bästa klassen
 
 
Snart sju år sen denna bild togs, sjukt vad tiden går fort :O
 
nej nu blir det att spraka igång kaffebryggaren och göra nå nytta :)
 
Pöss huuuujj

Tisdag!

Insåg precis när jag satt mej ner här hemma att jag är hur jävla trött som helst. Fast är väll inte så konstigt egentligen med tanke på att jag fick två nattgäster nattens tills idag. Av Bästis festis och Ken så blev att hm ja tjattra med dom halva natten tills man insåg att klockan var tre och man skulle upp runt kvart i sex sex nångång :P Så inte mycket sömn blev det direkt :P men men :)  När man slutade kom man hem och maten var serverad haha :) inte varje dag det händer :) men bästis festis han kan han :P
 
Ner på biltema efter fooden och handla typ halva butiken haha sen iväg och bytte bromsbeläggen på bilen. Videre till Mange för att pimpla lite kaffe och lite mera skitsnack. Sen raka vägen till skogen för att hem till Susanne och där fastnade vi i varsin lur och nörda wordfeud i nån timme innan det blev dags för att packa röven ner till Ludvika för att hemta Ken som sluta jobba. Upp till skogen igen för att dumpa av Bästis festis och Ken och vidare till Borlänge och hem till farsan och tvätta lite sen hem och hänga upp skiten och nu sitter man här efter en feeeeeeeeeeeeeet dusch. Så nu jävlar blir det allt till att bädda ner sej och SÖVA för upp imorgon bitti igen och jobba och slita :) sen får vi se vad den dagen har att erbjuda ;)
 
Blir i alla fall ner till farsan igen och fortsätta tvätta lite en vända :)

Nej nu jävlar ska jag sööööva. Om jag inte lär iväg och hämta nötterna igen men det visar sej, då får dom faen ringa och väcka en hahah :P
 
Just ja blir även förmodligen en tripp till Göteborg den 10 eller 11 maj också med Bästis festis för att träffa en grymt saknad Stefan som har permis då som man inte sett på snart ja vad faen är det två år? Shit vad tiden går :O Men snart är han äntligen ute igen :) Så får hoppas på att vi kommer iväg :)
 
Pöss huuuuuj

woopwoop!

Då har man kommit hem efter att ha varit hemma vid Palle och pimplat lite kaffe och snackat lite skit :) Längesen man var där och härjade ju :( alltid lika trevlit att komma dit :) var ju typ som ens andra hem där i sommras haha.. Och eftersom vi har en vän som snart fyller 30 så var vi ju tvungna att slå ihop våra kloka huvuden och komma på då bra att göra åt lilla Krilleboy när det är dags xD Och vi har nog nu kommit på den briljanta iden ;) Gud vad glaaaaaaaaaaaad han kommer att bli HAHAHA ;)

Kanske börjar bli dags att slänga i sej lite food innan man dör av hunger och innan det är dags att dra iväg och besikta lilla bilfaen från helvete :P
 
Så får det nog bli lite mat i magen sen ta en sväng om med snabeldraken en vända eller två om man hinner med det dvs :P Ibland känns det ju som om man har lite väl fullt upp för att hinna med allt här i världen :P Sen lär ju allt förberedas inför imorgon då det vankas jobb igen^^ tur det bara är runt om där jag bor denna vecka haha så då leker man inte lat och hämtar någon bil direkt då ska vi vara duktiga och använda våra fotar :P Långt hem blir det ju när man slutar HAHA dagiset är ju utanför min dörr typ så lär ju ta 100 år att komma hem ;) haha eller inte :P
 
 
Äh pöss huuuuuj

RSS 2.0