Nettiz frååååån det blååååå :P

Som sagt i lördags var det dags för jobb på kvällskvisten. Och hur bra mådde man? haha som man förtjänade eftersom att det var fest på julaftons kvällen/natten. och kom inte i säng förens mot morgonen :O 

Så ja man hade sej själv och skylla haha. men efter massa mat, dusch och ja vad fasen vet allt. Mådde man lite bättre i alla fall och blev lite mer som en människa. Så vid en åtta klev man innanför dörrarna vid stopet. Tur var så var man inte ensam om att vara bakis :P fanns även två nötter till så man slapp vara ensam om det i alla fall haha
Full rulle tills det var dags att öppna ordentligt och då ännu mera full rulle :P

På något vis hamnade man i gaderoben :P men det var trevligt det också. sägs att man ska testa på allt^^ Jag och Tanja hade skit kul xD  Ganska spännande och stå och kolla på alla fulla jävla människor haha. Ja en hel del får man både höra och se. Vi låg nog dubbelvikta där inne ett x antal gånger :P

Jag och Stephanie blev kvar där till en fem, för vi kom på den briljanta iden om vi städade allt på en gång och det som skulle göras slapp vi åka dit till halv nio igen och vi kunde sova läääänge xD 

Så vid ungefär halv sex på söndagsmorgon klev man innanför dörrarna hemma. Tror nog att jag dog påengång maha

pöss huuuj

Dag 13 - Den här veckan

Händer väl inte så mycket i veckan skulle jag tro, imorgon blir det eventuellt Borlänge beroende på när farsan har varit här i morgon. Annars blir det väl lugnt fram till fredagen så man kanske frisknar till, och då det är nyår och det är dags för kalas haha. Lördagen ligger man väl bakis som ett as så blir nog inte så mycket då heller. Och på söndag blir det till att fira brorsan, eftersom att han sticker på måndag, och kommer inte hem förens om tre månader typ.

Dag 12 - I min handväska

Eftersom jag typ aldrig använder en handväska så är den typ tom så :P

Dag 11 - Mina syskon

Elisabeth Alexandersen



26 februari 1979

Stefan Alexandersen



12 januari 1988

Tom Alexandersen



1 april 2000

Anna och Sofia Alexandersen

27 november 2002

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag



God Jul :)

Då var det Julafton igen då!

Har nyss duschat så ska väl snart ta ett ryck och göra sej klar innan det blir dags att bege sej iväg mot berget och fira jul :)

Och imorgon är det jobb igen :P

Så God Jul på er mina vänner :)


Och för dej Johanna Ond Jul ;D 

Pöss



Dag 09 - Min tro

Kan tänka mej att detta har med religion och göra


och den tron är så långt borta som den bara kan vara!


Jag tror på mej själv ;D

Dag 08 - Ett ögonblick

Ja det jag kommer skriva nu kommer nog ingen bli förvånad över att jag kommer skriva om haha ;D

Men i alla fall den 12 December 2009 är ett datum som man minns. Det var då en dröm gick i uppfyllelse som man hade haft sedan man var en 13 år. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Och vad är det jag snackar om då? 

Jo inge mindre än att man äntligen fick åka till Oslo och gå på en A1 Konsert, och då var man verkligen i sjunde himlen. Fy fasen vad kul det var, och vilka Gudar dom är :)



Verkligen ett minne för livet :) Men det blev inte sista gången man såg dom haha Blev även två vändor till både Oslo och Halden i somras för att se grabbarna än en gång!

Dag 07 - Min bästa vän

Ja bästa vänner har man haft genom åren. Dom har kommit och gått, dels för att man har vuxit i från varandra och massa annat skit som kommit emellan.
Har några bästa vänner, men den jag tänker välja att skriva om är såklart min Hobo som jag saknar så fruktansvärt mycket.



Hon heter Martina Granberg född 27 Juli 1986

Har känt henne sen vi började på lekis, sen dess har vi varit bästa vänner. Har hunnit med och gjort en hel del både bra och dåliga saker i vårat liv. Delat glädje och sorg. Men vi har nog aldrig varit osams. Vi har haft våra uppehåll och varken umgåtts eller pratat under vissa perioder, men när vi väl träffats eller snackat efter det så har allt alltid varit som förut. Det har känts som om det var igår man snackade. Behöver aldrig ifråga sätta vänskapen bara för att man inte har träffas eller snackat på ett tag. Det är riktig vänskap.

Många minnen har man med den bruden, och det är nog fasen bara bra minnen, skulle kunna sitta och skriva i evigheter om allt vi gjort, men det finns inte så mycket tid till det.

För ungefär 5 år sedan så lämnade hon lilla Grängesberg och flyttade upp till Sundsvall. Glad för hennes skull att hon kom ifrån detta ställe. Det tråkiga är att man inte kan träffas så mycket som man vill. Vi hörs inte av lika ofta som vi gjorde förut. Men när vi väl både träffas och snackar i telefonen finns det nog ingen hejd på oss. 

Saknar min hobo fruktansvärt mycket! som vi alltid sagt, Du och jag mot världen♥

18 års snart 19 års vänskap och mer ska det bli



♥Love you♥

Nej får faktiskt inte glömma en till person som ställer upp till 100 procent. Hon och jag har inte känt varandra lika länge som jag känt Martina. Vi är på väg in på 1 ½ år snart. Men ändå känns det som om man har känt henne hela livet. Många minnen har vi redan och massa galenskaper och fler ska det bli utan tvekan :D

Ja vem är det jag skriver om nu då?

Såklart ingen mindre än Bästaste spöket laban - Sofia pettersson♥ 



♥Love you♥

Dagens Låt


Dag 06 - Min dag

Dagen idag började med att när man vaknade vid 12 så var det bara och släpa sej upp och rulla ner till tvättstugan eftersom att man skulle tvätta. Har även fixat klart julklapparna, bara en kvar och det är till farsan som den ska inhandlas, så får se vad det blir för något. Bara inslagningen kvar av dom, sen är man helt klar :)

Varit duktig och burit upp tre kartonger på vinden som har stått här nere och skräpat, nu är dom där dom ska vara.
Sen även varit ute en vända med sofia. Och nu är man hemma igen och ska väl snart hoppa in i duschen för att sen slänga omkull sej för att söva. Trött som fasen är man, fast det är väl inte så konstigt egentligen.

Pöss huj

pulka åkning :D

Igår så blev det att ta fram pulkorna och dra till håksberg och åka pulka med minii och sahlberg. Ska man göra det ska man göra det ordentligt, så började med att bergsklättra upp på sligen för att sen brassa ner för backen :O

Minns att när jag gick i femman eller sexan så var jag och elli där och åkte pulka och efter den färden sa vi till oss själva att vi aldrig skullle göra om det, för den färden var ganska spännande. Vi höll nog på och kapa alla träden som var i våran väg då haha.
Men nu har man gjort det igen, och ska nog fasen inte göra om det heller haha denna gång var det minii som höll på och ta alla träd :P eller ja han tog då ett i alla fall med huvet :P  sen blev det pulkaåkning efter bilen lite bättre det än mördar backen haha

Inatt så var jag sofia och sahlberg ute på äventyr. var nog fasen i hela kommunen tror jag. Och sen körde en lastbil ner Västerås skylten, och en annan lastbil blev ståendes i rondellen på sniskan :P Nu vet vi vad snutarna gör kvart över tre på nätterna när inga andra är ute, dom är på sladdturné i rondellen xD var nog ingen som visste hur man åkte i rondellen inatt vi åt fel håll eftersom att lastbilen stod i vägen och sen brandbmännen drog runt 47 varv i rondellen åt fel håll med varningsblinkersen på och försökte sanda.

Dag 05 - Vad är kärlek?

Hmm finns det ens nå bra svar på den frågan?

Vi gör väl ett försök i alla fall då.

Kärlek är något som inte bara finns i ett såkallat kärlekspar, för kärlek finns även i familjen och till sina nära vänner.

Liam Norberg - Insidan



Februari 1993. Den då tjugotreårige Liam Norberg lämnar ett gråkallt Sverige för semester i Rio. Han har gott om pengar och har bestämt sig för att ligga lågt ett tag. Levet ser ljust ut och han har sopat igen alla spår efter ett flertal lyckade kupper. Men det är ändå något som inte stämmer. Varför har polisen plötsligt börjat visa intresse för Liam och hans kompisar? Vem är det egentligen som har span på sig- finns det trots allt spår som inte är undanröjda?
Med denna ovisshet inom sig ser han fram emot att få sitta på flyget till solen och värmen och karnevalen i Rio. Men väl framme på Arlanda börjar en helt annan resa än den han tänkt sig. En resa som kom att ta femton år.
Nu berättar Liam Norberg om vad som egentligen hände, om sina val i livet, från de farliga och vilda åren fram till den han är idag. Insidan ger en unik inblick i den kriminella världen och skildrar de mest uppmärksammade brotten under 1990-talet, en brottslighet av ett välorganiserat och målinriktat slag, som aldrig tidigare hade funnits i Sverige.

Liam Norberg är känd för sina filmroller i bland annat Stockholmsnatt och Sökarna. Men även för att ha gått från kampsportsmästare till yrkeskriminell.  Han blev dömd till ett rekordlångt fängelsestraff för 930-miljonerskuppen mot Gota-banken 1990 och ett värdetransportrån i Göteborg. Följ med Liam in på insidan.


När jag började läsa boken så tyckte jag att den var seg och ja gud vet allt. Men när man började komma in i den så blev den bättre och man kunde inte sluta läsa den. Även fast den inte var så satans bra.

Dag 04 - Det här åt jag idag

Ja eftersom jag och Sofia hade lite julafton idag så blev det detta^^


Mini Jul :P

Idag så hade jag och Sofia en lite julafton xD vi orkade inte vänta tills på fredag med julklapparna, så vi gjorde en liten mini julafton idag :) öppnade julklappar och käkade lite julmat haha! trevligt trevligt :)

Fick tredje filmen av Twilight av na :D 

Rikard och Basti kom på besök också, vilket resulterade i att jag och Rikard låg och söv i sluändan och Basti satt och nörda vid datorn :P Drog ner till morsan en vända när dom hade dragit vidare för och göra ett försök till och skruva bil. Så var där ett tag, så vi drog till affären och handla lite, och sen skjussa jag upp brorsan på högberget eftersom det var dags för Jürgen att dra ut på upptäcktsfärd haha.


Blev även ut en vända med Robert och Robert :P 

jaha nej eftersom man legat efter med dom där dagarna så lär jag väl slänga ut dag 4 också så man är med i leken igen, sen blir det nog fasen att nanna lite kudde, känner huvudverken kommer smygandes, så lika bra och självdö då xD

Pöss huuuj

Dag 03 - Mina föräldrar

Marita Carlsson född 11 December 1961

Född och uppvuxen här i Ludvika där hon fortfarande bor kvar. Bodde även en liten vända i Borlänge som liten.
Jobbar inom Ludvika kommun som personlig assistent, som hon har gjort i många år. 
Hon har alltid velat flytta till västkusten men aldrig blivit av, men nu ska vi se om hon inte kommer iväg snart, då hon har planer på och flytta till Uddevalla.
Min mamma är den bästa, hon ställer alltid upp i alla lägen och är verkligen guld värld. Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är den som betyder mest. Visst vi har haft våra upptåg genom livet, men mycket av det har man faktiskt sej själv och skylla, eftersom man inte var guds bästa barn när man var yngre :P 
Jag älskar min mamma♥




Tor Alexandersen född 8 Juli 1960

Pappa är född i Alta som ligger långt uppe i nord Norge. Han kom till Sverige som 6-åring, då flyttade dom till Garpenberg där farfar fick jobb i gruvan? sen flyttade dom till Grängesberg.
Jobbar inom Fortifikationsverket dvs för svenska försvaret. Han har jobbat med det sen typ 1989 har jag för mej. Så det är ett herrans massa år. Han är bosatt i Borlänge sen typ 94-95 någongång då han och mamma skilde sej.
Han och jag kan ha våra intriger men två plusporer går inte i hop :P skämtosido xD
Men är man pappas flicka så är man :D 
Jag älskar min pappa♥






hell yeah!

I torsdags så blev det en vända ut till Gonäs och hälsa på Tommy och Jocke som skulle ner till lilla sjön för och ploga upp en bana på isen. Det var mej ett jävla spännande äventyr om man får säga det själv haha. För det första så hade dom byggt sej en egen plog och kastat på en ja 745 som inte var i sina bästa dar. Och när vi skulle ner dit så hoppade Jocke på crossen och var helt jävla galen :O ett under att han kom ner levande med sina konster ner haha. Började ju bra där nere haha. bilen låste sej på bakhjulet och ville inte ta sej någonstans, så jocke fick lov att dra tillbaka och hämta sin bil. Efter ett tag såg vi hur det kom lyse i träd topparna och ett sky jävla brak. och studsande! ja där kom rikspuckot i full kareta :O jävla dårar. Så tillslut fick dom iväg volvon och plogade upp banan. Tills bilen krängde av två däck och den inte orkade med sitt liv igen haha! 

Fredagen blev man hämtat av sahlberg när han slutade skolan, så vi drog till smb för att kolla till hans farsas båt. Innan vi drog hem till han och pimplade kaffe! sen åkte jag på och bygga med lego med hans lillebror haha. spännande är ju inte varje dag man sitter och bygger med lego precis xD Sofia kom och hämta mej så vi drog hem till henne en vända :) och när vi skulle ifrån henne gick det ju satans bra HAHA vi kom inte ens upp från hennes gård, så efter 423423 försök var vägen där skit snygg haha. sahlberg kom och rädda oss, och tror på fasen att han lyckades få upp bilen på första försöket :O aja så kan det gå xD Sen bar det iväg med sahlberg på sladdturné så det var ju bara och hålla i sej och hoppas att man skulle överleva kvällen maha. men det gjorde vi ju så det var ju bra det :P

pöss huuuj

Dagens Låt


Dag 02 - Min första kärlek

Ojsan kan nog tänka mej att det inte gäller när man var liten och gick på typ lågstadiet :P

Hm ja det var ju han Dennis ja, han minns vi än idag. Lika het nu som då haha (A)




Vi träffades första gången på sommarlovet mellan sjuan eller åttan minns inte exakt. Eller nej vänta lite vi träffades faktiskt första gången när vi var små då när man var hemma vid min kusin och lekte, men men.


Det var i alla fall när vi var på kollo på Öddö. Vi blev vänner på en gång där borta på ön, och när vi kom hem därifrån umgicks vi nästan dagligen i nästan ett helt år. Det fanns någonting där hela tiden, men allting började så konstigt haha så det tänker jag inte ens gå in på :P


Men i alla fall så hade vi inte sett varandra på nästan två månader när sommarlovet började och det var dags för Öddö vistelsen igen, vi träffades utanför sporthallen innan det var dags att gå på bussen för att börja resan ner till Strömstad. Och under hela bussresan ner satt vi och snackade om allt och ingenting, och härjade loss. När vi väl kommer till Öddö och har varit där i några dagar blev vi tillsammans.


Men då varade det inte länge för innan vi skulle åka hem tog det slut, eftersom båda var så jävla envisa så vi hade svårt att hålla sams så det tog slut. När vi kom hem igen så blev vi tillsammans igen. Men det tog slut igen efter ett tag!


Skulle kunna skriva mer om det, men orkar inte och det skulle nog bli förbannat långt inlägg då. Så en liten sammanfattning av det hela får fasen duga :P

Ny kaffebryggare :)

Ja igår så innförskaffade man sej en ny kaffebryggare, eftersom att den andra man hade inte mår så förbaskat bra. Den brygger lite som den själv vill, ja dvs att den lever sitt egna lilla liv. Så igår fick det vara nog så drog upp till elgiganten och införskaffade mej en ny :)

Så det blev typ en sådan där :) Ska snart dra igång den och kolla så den funkar som den ska :)
Just ja här för ett litet tag sen fick jag detta av systeryster

en sopsäck haha.


Och den innehöll massa kläder xD och såklart några gardiner. Hade precis fått undan den andra sopsäcken jag hade fått av henne, som bara var med gardiner i :O lär ju snart ta och bygga ut om jag ska få plats med allt haha. men vad gör det, alltid roligt med nya grejer :)


Förbannade snö som aldrig vill sluta falla heller, trött på vintern :P och än är det långt kvar innan skiten försvinner. Men ja lite roligt är det väl men bara lite ;D Bra skönt att man har en ny koppling på bilen i alla fall så det går att köra som folk med bilen xD utan något som ska slira och jävlas när man försöker gasa haha. Så man får väl säga tack farsan än en gång :P


Nej nu ska jag ut i köket och testa kaffebryggaren och se så den brygger gott kaffe åt mej^^


Hörs!

Pöss huj

Dag 01 - Presentera mig själv



Jag heter Anette Christina Alexandersen, även kallad Nettiz av mina nära och kära. Är hela 24 år men fyller 25 i maj, jävlar vad gammalt det lät då :O Kommer från Grängesberg från början där jag bodde fram till jag var runt 10. Flyttade då in till Ludvika där jag fortfarande bor kvar, sorgligt men sant haha. Bor på högberget i min lilla etta för mej själv. Men känns som om jag skulle vilja ha en större lägenhet, men denna duger väl ett tag till, eller ja man får stå ut ett tag till tills man fått en bättre inkomst och man kan flytta till större :) 

Gick fordonsprogrammet på gymnasiet och blev utbildad bilmekaniker med Certifikat och jävulskap haha. Då jag inte gillar att hålla på med bilar så inget jag vill jobba med direkt. 3 år räckte för att tröttna haha.

Vill bli kock, hade redan kunnat varit kock om jag hade gått klart hotell och restaurang programmet som jag började på när jag började gymnasiet. Men blev att jag hoppade av det och började fordon istället, vilken jävla skillnad egentligen, men som sagt ung och dum :P dumt och vara efterklok :)

Jobbar lite av och till på ett värdshus/pizzeria i Grängesberg, ja se jag är tillbaka i Grängesberg haha. Trivs jävligt bra med det. Det är riktigt roligt men det kan bli väldigt tidiga månar, vilket kan vara lite kämpigt ibland med tanke på att man inte är en morgon människa, utan en natt människa :P

Hoppas att man eventuellt kan få heltid där, för det skulle vara perfa :) Men jag är glad för det man får. Det är ju bättre än ingenting alls :)

Ja det var väl lite om mej det xD


Nu ska det sovas natti natt!


Pöss huuj

30 dagar

Då kör vi detta i 30 dagar framåt då :P

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

slipdamm.se

Ja det känns som om man är full av det :O men kanske inte så konstigt när man har varit i ett garage halva kvällen och slipdammet har yrt runt som bara den :P så då blir det väl lätt så kanske maha... Så var hem till morsan och damma av mej lite haha lovar hon var jätte glad (A) eller ja vi kan ju säga att hon var det haha. Men vadå man måste ju lämna lite spår efter sej ;D


Hmm hänt dom senaste dagarna då? jadu det var en bra fråga, varit lite äventyr hit och dit, lite gruvor hit och dit. ja allt kan tydligen hända. Men det är ju nice omväxling förnöjer sägs det ju.


Var ju på dop i lördags :) och det var jätte fint :) och lilla bebis var jätte söt :D





Och så ska vi snart ha mer påökning i släkten också :) men det blir mot sommaren någongång :) ja varför inte göra släkten större än vad den är haha, tänkte den är ju redan så "liten" ;P

Har även haft vaktmästaren på besök två dagar, har varit kallt inne i lägenheten. så han kom med en mätningsgrejs och konstaterade på att det var 16,8 grader i lägenheten. kanske inte så konstigt att det var kallt då :O Men idag när han var här och mätte så hade det stigit upp till 19 någonting, så upp med värmen lite mer ska det, så får se imorgon vad den står på när han kommer på besök igen^^ Men det har tydligen inte bara varit kallt i min lägenhet, utan i några andras också, tur det då :P

Nej fasen nu blir det nog en macka eller två, sen diska lite och efter allt detta slänga sej och glo lite på tv innan man ska in i drömmarnas land:)

Pösss huuuuj

11 december

Jajemän idag är det en dag där det händer mycket vill jag lova. Nu är jag i alla fall hemma och har duschat och gjort mej klar för att snart börja bege mej mot ulrika kyrkan där ska det bli dop :) mattias bebis ska döpas :) Så direkt efter det bär det av till nyhammar igen för att vänta in tills jag och sofia ska vara bartendrar ikväll :P spännande spännande, 50 års fest för perre. så det kan ju bli ett äventyr det haha.

Sen fyller ju lilla mamsen år idag också, så ett stort GRATTIS till min älskade mamma på 49 års dagen♥ så bara ett år kvar tills den tanten blir 50 år också haha nice :P

Och idag är det även 2 år sedan farfar gick bort också :(♥

Sen är det även ett år sedan jag och cathrin fick våran dröm uppfylld, fick äntligen gå på en A1 konsert och träffa dom för första gången haha.  där blev ni förvånade att dom nämndes här i min blogg också haha.
Så ja 11 december är visst ett datum och lägga på minnet tydligen. så denna dag är en dag med blandade känslor! 

Men vi överlever allt så ;D

Nej göra det sista innan det är dags och dra ner till kusselitens bebis dop xD och träfffa släkten mee loooove it :D


Bye bye hörs någondag när man kommit hem igen och nyktrat till och allt vad nu denna dag har att erbjuda ;D

Pöss huj

Dagens Låt




Guten Morgen!

Är vaken och uppe med tuppen :P fast ja beror väl på hur man ser det, det är jag väl jämt egentligen haha

Börjar snart bli dags att dra sej ner mot stan för att uträtta lite ärenden som måste göras. Ska även försöka få tag på minii så man kanske får något gjort :P och slipper tänka på det^^ Senare mot eftermiddagen bär det iväg ut mot nyhammar. 

kollar lite på tv, och hur fasen orkar dom fortfarande sända det förbannade våra bästa år? :O men nu har ju tydligen den gamla vanliga philip kommit tillbaka in i serien också haha. fast det har man ju vetat några år att han skulle komma tillbaka, men i alla fall, serien suger ju för faen :O

kanske lika bra och börja styra upp dagen? så man hinner det som ska hinnas idag, innan det är dags att bege sej ut mot skogen :P

Pöss huj

mihi

då var det torsdag nu då, och tiden bara springer iväg, snart helg igen :) Men denna helg kommer man tillbringa i nyhammar :P och det kommer nog bli en spännande helg kan jag nog tänka haha.

Får se vad denna dag har att erbjuda då :) vet att jag i alla fall ska tvätta vid fyra!

Gårdagen var jag ner till morsan för vi skulle fira henne eftersom alla jobbar i helgen, så då blev det igår istället :) Sen var jag ut med sahlberg en vända innan det blev hem och söva xD och blåhattarna var ute så ena blev jagad av dom medans den andra jaga blåhattarna haha spännande :P


Nej nu ska jag fasen ta tag i den där disken som väntar på mej ^^

Pöss huj

God morgon världen!

Eller ja riktigt god morgon är det väl inte, med tanke på att man har varit vaken sen nio imorse ungefär :P

Mår bättre idag, inte lika död som igår, men får bli en lika lugn dag idag också för säkerhetens skull. Känner att halsen är påväg att ge vika :P men vafaen man får väl snacka som en skade skjuten kråka ett tag eller två xD
Får se om man tar tag i att städa lite också? ja det visar sej vad man orkar hehe.
Har nyss kollat på denna film

Men den filmen var inge bra vill jag lova, helt värdelös!

Så nu får det bli lite frulle medans man drar på en till film :)



Så får väl hoppas på att denna är bättre än den andra filmen jag såg xD
Nej nu skriker magen så dags att fixa frullen :)

Pöss huj

haha :)

Dagen idag har det inte hänt mycket vill jag lova. Har typ bara legat och degat, men det får man ju göra när man inte är riktigt frisk. Det blev Twilight maraton :P var ut en snabb vända när jag var till affären. Var även duktig och planterade om dom sista blommorna som var kvar, och även att slå in morsans födelsedags present xD Fick lov att slå in det i julpapper haha eftersom det andra pappret var slut. men vafaen gör det? :P är ju snart jul i alla fall så haha.

Lånade en bok av morsan här för någon dag sen som jag har börjat läst lite i. En bok som jag velat läst länge, men aldrig tagit mej i kragen och köpt haha



Men den är lite dryg och läsa får hoppas att den blir bättre, annars öppnar jag fönstret och slänger ut den :P 

Nej nu ska jag fasen slå på en film och kolla lite innan det blir dags att ta sej till drömmarnas land :) och får hoppas på att man mår bättre imorgon :)

Så nu blir det denna film, så får väl hoppas att den är bra då :P




Natti natt

Dagens Låt


sjuk!

Gårdagen var man också uppe med tuppen för att avklara en till dag på jobbet. När man slutade var man hem till Cathrin en vända och hälsade på och även lämnade en blomma som var planterad och klar som hon ville ha xD När man skulle därifrån så fick man själv med sej en blomma :P bytesmarknad haha.


Jag och morsan drog iväg och handlade lite en vända. Sen var man bara hemma och tog det lugnt och försökte göra nå nytta :P men lite blev det allt :) Sahlberg kom förbi en vända och lånade lite filmer och snackade lite skit.




Och idag kommer det inte hända allt för mycket vill jag lova. Är sjuk, så lika bra att bara ligga hemma och ta det lugnt så man blir friskus tills på onsdag och torsdag då det blir dags för jobb igen :) Så nu har man lite helg :P bättre sent än aldrig haha Blir även till att fira morsan någon dag i veckan eftersom hon fyller år på lördag :) men denna helg kommer man ha fullt upp så vi tar det i veckan istället :) vet inte vilken dag än bara, men det visar sej :)


Nej nu ska jag fasen slå på en film eller två och bara döa :)


pöss huj

Lördagen!

Vaknade halv sju av att klockan ringde, så då var det bara att släpa sej upp och börja dagen. Eftersom att man började jobba halv nio :) Fixade frukosten till gästerna och medans dom satt och käka skulle jag vara duktig och passa på och städa toaletterna ute i foajen, började ju bra tills jag behövde skurhinken för att torka golven. Letade över halva bygget men hittade den inte :O fick ta en annan halvkass sak haha. Men var inte så konstigt att jag inte hitta den, för huliganen själv hade väl gömt den på nattkröken haha jävla unge :P

Mot kvällningen var jag ut en vända med sofia, anton och loukas. Blev även ett besök hemma vid anita:) Sen var det bara hem och försöka sova igen :P

Pöss huj

Fredagen

Fredagen började med att klockan ringde klockan 04.30, så då var det bara att kliva upp och börja vakna till liv. Gjorde mej i ordning för att sen hoppa ut till bilen, och hade man inte vaknat före man klev utanför dörren så gjorde man det när man klev utanför dörren. SVIN kallt var det. Färden mot grängesberg var ganska spännande haha med tanke på att det var typ snor halt ute xD men kom dit utan drastiska händelser :P

Väl där var det bara att sätta igång med allt som skulle göras. Sen efter några timmar ramlade resterande av kollegorna in :) När vi satt och fikade innan vi skulle öppna kom det en liten praktikant på 11 år också hehe. Den jäveln satt sej och började pimpla kaffe :O så vi blev lite förvånade haha.




Dagen flöt på fint, så jag och praktikanten tog tag i disken när vagnarna rullade in :P så vi var ju sysselsatta ett tag kan man säga haha, sen när det var dags och äta så fick han göra sin egna rulle. Tänk vad så lite kan göra en liten unge riktigt glad, han sken som en sol vill jag lova.

Efter tio timmars arbete bar det iväg in mot den "stora" staden och hem till morsan en vända så man höll sej vaken :P eftersom man var jävligt död när man anlände :O sen bar det iväg en vända upp till tuna hästberg och hälsade på johanna och lena en vända :) innan det var dags att dra sej hemåt och nanna lite kudde xD

pöss huj

tvätta!

Idag var det bara att gå upp med tuppen för att sedan skjussa morsan till falun till en nio eftersom hon hade tid där då. Fattar inte varför sånna där ställen ska vara så förbannat sega. Tog nog 100 år innan hon kom in, sen fick hon några droppar i ögorna så efter en halv timmer var pupillerna stora som jag vet inte vad xD så var det väntan igen, innan hon fick gå in igen :P 

När vi var klara där så drog vi till borlänge en vända och drog någon vända på kupolen. Så blev till att köpa på sej ett par termobyxor :) eftersom man inte ägde några så var det lika bra liksom :) När man kom hem han man vara hemma en liten vända innan rikard och rambo kom på besök. så blev pimpling av kaffe och massa skit snack :) sen dampa även minii in när han slutade skolan.

Nu håller man på och tvättar, men ganska skönt för dom sista maskinerna är i full gång nu. Sen händer det fasen inte så mycket mer idag vill jag lova. Är trött som en jävla jude :O och sen så ska man upp vid halv fem imorgon bitti för börjar jobba imorgon klockan 06.00. då måste man ju vara pigg och glad :P sen är det jobb lördag och söndag också :) nice nice:) 

Nej nu ska jag glo lite på tv och vänta på att maskinerna ska bli klara så man blir klar någon gång :)


Pöss huuj

1 december

Helt sjukt var tusan har detta år tagit vägen? har gått så förbannat fort så man har knappt hunnit med det själv :O Och nu är det slut spurten på året. 

Jävligt seg är jag idag känner jag, bra jävla drygt när man har en förkylning som inte vill bryta ut ordentligt. så funderar på om man kanske ska slå igen ögorna en vända till:) känns som om det skulle behövas. och så får det nog allt bli xD

Pöss huj

RSS 2.0