Dag 02 - Min första kärlek

Ojsan kan nog tänka mej att det inte gäller när man var liten och gick på typ lågstadiet :P

Hm ja det var ju han Dennis ja, han minns vi än idag. Lika het nu som då haha (A)




Vi träffades första gången på sommarlovet mellan sjuan eller åttan minns inte exakt. Eller nej vänta lite vi träffades faktiskt första gången när vi var små då när man var hemma vid min kusin och lekte, men men.


Det var i alla fall när vi var på kollo på Öddö. Vi blev vänner på en gång där borta på ön, och när vi kom hem därifrån umgicks vi nästan dagligen i nästan ett helt år. Det fanns någonting där hela tiden, men allting började så konstigt haha så det tänker jag inte ens gå in på :P


Men i alla fall så hade vi inte sett varandra på nästan två månader när sommarlovet började och det var dags för Öddö vistelsen igen, vi träffades utanför sporthallen innan det var dags att gå på bussen för att börja resan ner till Strömstad. Och under hela bussresan ner satt vi och snackade om allt och ingenting, och härjade loss. När vi väl kommer till Öddö och har varit där i några dagar blev vi tillsammans.


Men då varade det inte länge för innan vi skulle åka hem tog det slut, eftersom båda var så jävla envisa så vi hade svårt att hålla sams så det tog slut. När vi kom hem igen så blev vi tillsammans igen. Men det tog slut igen efter ett tag!


Skulle kunna skriva mer om det, men orkar inte och det skulle nog bli förbannat långt inlägg då. Så en liten sammanfattning av det hela får fasen duga :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0