tvätta!

Idag var det bara att gå upp med tuppen för att sedan skjussa morsan till falun till en nio eftersom hon hade tid där då. Fattar inte varför sånna där ställen ska vara så förbannat sega. Tog nog 100 år innan hon kom in, sen fick hon några droppar i ögorna så efter en halv timmer var pupillerna stora som jag vet inte vad xD så var det väntan igen, innan hon fick gå in igen :P 

När vi var klara där så drog vi till borlänge en vända och drog någon vända på kupolen. Så blev till att köpa på sej ett par termobyxor :) eftersom man inte ägde några så var det lika bra liksom :) När man kom hem han man vara hemma en liten vända innan rikard och rambo kom på besök. så blev pimpling av kaffe och massa skit snack :) sen dampa även minii in när han slutade skolan.

Nu håller man på och tvättar, men ganska skönt för dom sista maskinerna är i full gång nu. Sen händer det fasen inte så mycket mer idag vill jag lova. Är trött som en jävla jude :O och sen så ska man upp vid halv fem imorgon bitti för börjar jobba imorgon klockan 06.00. då måste man ju vara pigg och glad :P sen är det jobb lördag och söndag också :) nice nice:) 

Nej nu ska jag glo lite på tv och vänta på att maskinerna ska bli klara så man blir klar någon gång :)


Pöss huuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0