Måndag!

Blev jobb hela förra vecka underbart :) och kan ju säga att detta är då dubbelt så mycket bättre än det andra jävla skit stället :P Så det gillar vi :)
 
Och inte behöver man oroa sej mer för att bli återbetalningsskylldig på skatten :D då det visar sej att man får tillbaka en heeeeel del på skiten xD UNDERBART!
 
Överlevt helgen har man lyckats gjort också haha. Full fart hela tiden. Lyckades väll hamna med Berra André och Daniel uppe i Falun i Lördags. Dom dära är ju inte friska någon av dom hahahaha jaja ett gått skratt förlänger livet :)
 
Igår blev det en tur till bärget och hem till Systeryster Jörgen och Emmi för en liten tjuvstart på 1 årsdagen :) Faen vad tiden går fort :O Mosters lilla bebis blir 1 år på onsdag :O :D så så liten bebis är hon inte längre haha.
När vi åkte från bärget blev det en tur till skogen och plocka upp Bästisfestis och Johan som skulle med till stan och umgås :) Sen efter några timmar anlände Ken också. så full rulle med dom eller full rulle trot nog hela bunten var mer döda än levande hahaha..
 
Nu ny vecka och nya möjligheter :) så får allt se vad denna vecka har att erbjuda för roligt :)  Den som lever får allt se ;)
 
Hm just ja, bara för att jag inte svara på sms JÄMNT betyder det inte nått direkt, men ibland har man inte tid med den dära jävla luren från helvete. Och vad folk får för hjärnspöken bara för att man inte svarar är inte mitt eller vårat problem :) utan det är bara era egna ;)
 
Nej dags att styra upp livet :)
 
Pöss huuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0