woopwoop!

Ja då var det nån vecka eller två sen man uppdaterade sist, vad har hänt sen dess då?
 
Jo man har hunnit blivit Borlänge bo, och av med lägenheten i Ludvika så jävla skönt :) Varit nere vid morsan så blev en tur till Ullared och även Strömstad och en tur till Norge :) Har även jobbat lite inom Borlänge kommun. Så nu är man uppskriven där som vikarie också :) Allt bara flyter på som bara den och livet är underbart.
 
Har i alla fall lärt mej att ska man flytta ska man ha med sej Bästis festis och Minii dom kan ju konsten till att få allt som är tråkigt riktigt roligt xD Så var nog fasen första gången det var roligt att flytta haha.
 
Annars har det väll varit lugnt, eller ja det beror ju på hur man ser på det. Råka hända en grej som gjorde att jag och Bästis festis råkade hamna i tredje världskriget en vända :-/ Men nu är det lös och glömt vilket känns hur underbart som helst :) För den vänskapen vi har växer inte på träd direkt. Så efter typ tre veckors tysnad så löste vi allt igår :)
 
Love you bästaste vän♥
 
Imorgon så är det dags att ta sej en tur ner mot Arlanda för att kasta av Brorsan och Dallas där som tänker vara otrevliga och sticka till Thailand en hel månad. Nej jag är INTE avundsjuk ;)

 En annan får glatt stanna hemma i kalla Sverige och se glad ut :P men vad gör det egentligen trivs som bara den med allt runt omkring just nu, då allt verkligen bara flyter på riktigt jävla bra, är ju nästan för bra för att vara sant xD
 
Nej nu lär jag dra iväg en vända, innan det är dags att söva lite så man får nån timmes sömn i alla fall :)
 
Pöss huuuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0