Onsdag!

Ja det är ju ganska rogivande och se och höra hur vissa människor orkar lägga ner så mycket energi på andras liv. haha jaja men jag vet att jag har ett mycket bättre och roligare liv än er, lär ju vara så eftersom ni lär följa minsta lilla rörelse man gör ;) Men man får väl tacka och bocka att ni bryr er så mycket :D så ni glömmer bort er själva haha :D
 
Lunch nu i alla fall så ska väl snart ta och kasta i sej lite käk innan det är dags att dra sej vidare mot dom sista jobbtimmarna för denna dag sen :) Sen får vi se vad denna dag har att erbjuda. Men skulle lätt bara kunna lägga mej hemma idag och inte göra ett skit :) för idag är jag bra seg. så får se vad som händer och vad man orkar med :)
 
Hade mej ett spännande samtal inatt haha ibland är han ju bara för söööt haha. och man blir lika förvånad varje gång haha men men ;)
 
Två dagar kvar på denna jobb vecka sen är det heeeelg :) hur underbart är inte det då? om ni frågar mej så jäääääävligt underbart ;) kanske ska ta en favoriter i pris från typ två somrar sen? ;) poooower meeeeeeet hahahahaha!
 
nej nu lite fooood sen jobbet :)
 
pösss huuuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0