1 Juli

Helt jävla sjukt att det är första juli redan :O vart har den här sommaren tagit vägen? eller ja sommar och sommar? det beror ju verkligen på hur man ser på det för inte tusan har det varit nån sommarvärme direkt. Men men man har ju i alla fall jobbat och gjort nytta till skillnad från andra som tydligen inte ens klarar av att ha ett jobb och sköta det haha patetiska jävlar :D Och än är det då massa jobb kvar för en anna, så pengarna rullar på som bara faen ;)
 
Lev livet som om det vore den sista dagen, det är så vi lever och allt vi gör vem bryr sej imorgon liksom ;) Lever livet fullt ut och allt är underbart :D livet är för kort för att inte göra det man vill och gör man inte det kommer man ångra sej. Så bara tuta och köra på som bara den, varför ångra sej liksom? det gör då verkligen inte jag haha.
 
Och jag vet även att när vissa andra saker är mogna och tiden är inne då kan det bara inte bli bättre än bäst :D och jag vet att det kommer att bli så :) Den dära magkänslan ni vet ;) den ska man alltid lite på ;)
 
nej nu är det dags att göra lite nytta :)
 
Pöss huuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0