Helgen!

Då var helgen över och en ny jobbvecka har man framför sej :P. Helgen har varit kanon med massa galenskaper :) Torsdagen när man vakna var det bara att dra ner till biltema och inhandla lite bra att ha saker så mr bästis festis kunde laga sin bil, sen bar det iväg upp till skogen och även en tur till Nyhammar. Blev även lite grillning hemma vid Susanne med lite folk :) Efter det drog jag Rikard Minii och Sara till stan där en annan blev fyllechaffis och resterande festade till :P Mange blev även att haka på :) Blev en rätt så tidig kväll vilket var tur eftersom en annan skulle upp och jobba på fredagen :P Men var bara att locka dom med att dom fick dricka på fredagen också HAHA Tur man har makten över grabbarna grus ;)
 
Hem till mej och självdog i några timmar medans resterande nötter låg kvar och trynade medans en annan fick släpa sej upp och jobba lite :P När man sluta blev det iväg och kika på en lägenhet till Rikard. Jävlar vilken fin lägenhet det var :) Så får väl hålla alla tummar och tår på att han får den då :) Sen var det bara att hålla i hatten för då började grabbarna grus dricka, passade även på att dra iväg och storhandla lite då man hade bärhjälp :P Men att ha med sej dom på en affär är ju nästan värre än att ha med sej en hel avdelning med dagisbarn HAHAHAHA... Hämtade upp Mange och sen även Sara för att bege oss iväg mot båtstad för lite grillning och ölpimpling för dom en annan fick nöja sej med cola haha.. Kenny och Therese kom och gjorde oss sällskap också :) Men blev lite kattastrof mot slutet haha då dom tyckte det blev kul med matkrig :O då var det bara att packa ihop och dra sej mot Gustavs och hem till kricke där vi blev i ett X antal timmar tills Rikard börja skrika om BK :P  Grabbarna började bli lite väl fulla och sega rå redan vid halv ett så tror det eller ej ville Rikard hem och söva. Ja även dom orkar tydligen inte hur mycket som helst, konstigt nog;) ibland blir man riktigt förvånad HAHA.
 
 
 
Lördagen blev lugn när man vaknat och herr bästis festis drog sej hemåt, så passade man på att vara duktig och börja städa lite, sånt skit hamnar på efterkälke nuförtiden :P när man städar hela veckorna på jobbet så är det inte så roligt att städa på sin lediga tid direkt :P men ibland måste man ju och helst om man inte vill ha ett hem som ser ut som skit :P Rikard anlände mot kvällningen så då blev det att dra till BK och fetta på oss lite granna innan vi drog hem och självdog, eller ja mobiltorskade i några timmar med våra helvetes spel så vi lätt kunde ha slitit av oss perukerna en vända haha..
 
Söndagen blev ännu lugnare. När Rikard drog drog jag hem till Linnea och Minii och dampade lite tills Rikard anlände och plockade upp Minii och det var dags för dom att dra ner mot Göteborg för en veckas jobb. Så jag och Linnea drog hem till mej och typ lyfte inte ett finger :P tills det blev dags att köra hem henne och det var dags att söva :)
 
pöss huuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0