Oslo - A1 :D

Ja i fredags klockan tio så började jag, cathrin, morsan och brorsan våran lilla resa till norge och till oslo. Taggade till 1000 var vi, trodde inte att det var sant att vi var på väg för att se A1 och BEN ADAMS, men så var fallet att vi var påväg dit. När vi kom till oslo var det bara och hålla i hatten och försöka hitta till stugan, men med alla dessa jäkla vägar som dom har där var det lättare sagt än gjort xD fanns inga skyltar som ledde fram till bogstad, men efter många vägbeskrivningar av baggar så lyckades vi hitta dit :) Blev lite käk och som andra pimplade öl medans en annan var duktig och lät bli :P sen kolla vi på Idol finalen haha. För snacka om att man var fett död efter en hel dags körande :O så fredagen blev ganska lugn kan man säga :).



Lördagen vaknade man runt en nio då var det bara att kasta sej in i duschen och börja styra upp dagen. När alla var klara så drog vi oss in till själva centrum i oslo för att börja leta på christiania teatern så vi viste vart jag och cathrin skulle ta vägen på kvällen när vi skulle se på A1 konseren sen :D. Efter att vi hitta den, blev det till att göra oslo. Gick in och käkade på burger king, och när man satt där inne i lugnan ro och var påväg att ta på sej jackan efter att man var klar, så lät det väldigt bekant utanför, så jag tog jackan i farten typ och kasta mej ut. Och där står grabbarna och uppträder utanför :D Snacka om röta att man fick se dom redan då :D fy fasen det var riktigt bra, det var ju som att vara i himelen en vända HAHAHA xD helt sjukt att efter alla års väntande så stod dom där framför oss :D Efter dom spelat där så blev man fasen ännu mera taggan till kvällens konser. Gjorde oslo lite mera efter det tills det blev dags att börja dra sej mot christiania teatern xD






Ja och min man :P haha

När jag och cathrin var där inne så kändes det som om tiden gick skit sakta, innan dom öppnade dörrarna och vi fick gå in och sätta oss. Men jäklar teatern var riktigt fin :) Och även evigheter kändes det som innan grabbarna kom upp på scenen. Men när dom väl dök upp och började, så blev det ett jävla drag. fy faen vad bra det var. finns inga ord som beskriver det, man var liksom tvungen och vara där för att öppleva det xD Detta var fasen värt alla års väntande vill jag lova. och skulle inte säga nej till att få dra iväg igen och se dom den saken är då klar :D haha fast det förstod väl alla redan kan jag tänka mej :P Under dom där två timmarna konseren höll på så sprang tiden bara iväg, kändes precis som om det hade börjat när det slutade :O Först trodde man ju knappt att det var sant att man verkligen satt där inne och att dom stod där framme och sjöng xD  Men så var ju fallet dom stod där viss levande och sjöng haha. Lovar vi såg en ängel där framme på sen hahaha och hur snygg var inte den ängeln i verkligheten då? oh mama :D dreggel dreggel xD jo såklart BEN ADAMS jag snackar om ;)






Konseren tog slut och vi svävade som på rosa moln ut till morsan och brorsan som hade yrt runt i oslo så länge medans vi var där inne. så begav vi oss iväg till bilen igen och drog till stugan igen. När vi varit i stugan ett tag kommer jag på vafan vi glömde jo bort efterfesten med grabbarna:O men kom fram till att det kvitta eftersom vi fick en förfest med dom istället ;) hahah Och tur var väl att vi inte drog dit, för det var tydligen en liten pub som det gick in max 90 pers i och det var fullsmockat där inne, då har man ju fasen fått pank :P och sen så var det skit svårt att se dom där inne så. aja inget vi ligger sömnlösa över precis så xD :D

Söndagen började hemresan igen, och vi kom väl iväg runt en tio från stugan har jag för mej, minns inte riktigt för var så jävla död så man knappt viste vad man hette haha.

Aja det var lite om helgen xD En av dom bästa detta år i alla fall ;D

Bye bye


Kommentarer
Postat av: R E B E C C A. CMK

är det westlife du lyssnade på ? Jag skulle vilja se dem ! Kram

2009-12-18 @ 13:32:26
URL: http://rchristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0