fredagen

Blev till att dra upp till skolan till robert och coffe, coffe var ju duktig och skulle tvätta hans bil, alltid trevligt och se andra arbeta:P då kan man passa på och jävlas lite granna xD När bil tvättningen var klar drog jag och robert vidare hem till han och började byta lyktor och jävulskap på hans bil och lite annat skit :). stod på classons en vända och snackade med martin innan det var dags att dra sej hem över och fixa lite käk till mej, robert och spöket laban som var på ingång mot lilla ludvika :D Så när hon dök upp var det bara att sätta sej och käka och snacka lite skit innan det blev dags ut ovh göra stan.

Slutade med att vi drog ner till linde en vända för att hämta hem josefin och cassandra som inte ville vara kvar där nere nå mer och inte hade lust att vänta på att coffe skulle åka hem. När vi kommer ner till linde vem är det den första man träffar på? jo David Malmqvist. Den karljävuln träffar man ju på lite här och där i sverige men aldrig på hemma plan :P men inte så konstigt nu kanske eftersom han tydligen bodde i linde så :P Färden hem från linde vad säger man om den då? haha jadu tror vi hälsade på varenda liten skogsväg helt plötsligt haha ja men så kan det gå iblander xD Blev till att ämta upp frugan sen när man kom tillbaka till staden och allt, så hon var med och lekte en liten vända.

Kom väl hem runt en fyra halv fem på natten sen och tro det eller ej men då jävlar var det skönt att äntligen få krypa ner i sängen och sova för man var bra jävla död då vill jag lova.


bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0