lördag och söndag :)

Igår när man vaknade gjorde man inte så mycket, vart att ta det lungt ett bra tag och bara vara. passade på och plugga lite granna :) Systeryster kom och hälsade på en vända också :) hon kom med lite grejer och så. sen passade vi på att dra igång ght som var 100 år sen vi spelade. haha det var spännande ;D. sen hörde ju robert av sej så var bara att hoppa ut och ta bilen ner på classons och där stod han och dennis och dampa loss. Så blev till att härja där med dom. Sen kom robert på att han skulle dricka så då helt plötsligt vart man chaför också haha.

Vi tre nötter drog upp på högbergsgatan porten bredvid min gamla lilla älskade lägenhet maha på nån seg fest :P så det slutade med att alla drog ner mot solo så jag drog hem en vända, tills coffe hörde av sej så var bara att dra ner mot staden till han och axel :) sen dök även simon och flex nicke upp xD och slutligen kom sonny och då är det bara att hålla i hatten för då vet man aldrig vad som händer haha. jävla stjärna. så vart ståendes där nån timme och bara snacka skit med dom tills det var dags att plocka upp fylle barnen. så skjussa upp sofie på högberget. sen hämta upp jeppe, emma och marcus som skulle skjussas till smb. och sen även lilla alexandra som skulle till sunnansjö. så det blev ungefär ludvika runt igår xD


Idag är det ingen vanlig dag, nej fasen Bens dag kan man allt säga att det är haha. ett helt år äldre ;) gammal och grå börjar han bli maha. Annars bara varit hemma eller ja vart att skjussa runt brorsan runt halva ludvika och sen ner till lilla mammsen en vända också hehe. och nu sitter man och pluggar lite granna. och ska väl snart ta och tänka på refrängen så man får söva lite inatt :)

dags att återgå till pluggandet!

bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0