helgen xD

Fredagen började med att jag drog mej en vända till ludvika och plockade upp coffe, hp och torsken för att ta med mej dom upp till borlänge:) Efter många ärenden på hemma plan så kom vi äntligen iväg, och när vi väl var uppe i borlänge så var det äntligen dags att knäppa första ölen xD men vissa hade ju redan tjuvstartat :P stoffe dök upp och hakade på en vända också, drog iväg till maserskolan och mötte upp basse och pinki. vart visst kvar där ett bra tag och bara snacka lite skit och så, innan vi alla drog vidare till hunden på tjärna ängar. Där vart vi då inte länge, för de var helt värdelöst. Fick tag på rickard så han kom och hämta oss och skjussa oss bort till domnarvet hem till kim istället :) där vi mötte på larsa och stefan och alla andra som var bra runda under fötterna haha. Så var bara att festa på. Sen mot morgon kvisten så drog  ja, coffe , larsa, hp, torsken, basse och emma hem till larsa. Basse och emma drog hemåt efter ett tag, och vi andra vart segare och segare, så runt en sex så vart det äntligen sovtajm xD jajemän jätte lätt att försöka sova med en massa boys, när dom ska härja och allt, när en annan är så jävla trött så man håller på och avlider :O men tur va så lyckades man ju sömna ;D.

Bra jävla roligt var det :) Tror faen att det hände nå nytt hela tiden^^ ja borlänge maffian är klart helt bäst ;)


Yeah ibland är man duktig på och bryta vissa löften (A)  Men vafaen PLÖTSLIGT HÄNDER det ;D

men tack alla nötter för en super duper trevlig kväll iaf ♥

 

Lördagen när man vakna var man ju inte lite stel i hela kroppen :O men det var väl inte så jäkla konstigt med hur vi låg och söv :O jag, coffe och hp sov i sängen, på kortsidan ? visst man är kort i rocken, men inte så förbannat kort haha, så man hade ju legat lite halft cp under natten eller ja morgon kvisten. Inte nog med att hp flaxa runt som en ja vet inte vad i sömnen, så man lyckades få en armbåge på näsan :P så hade men den andra nöten halft över sej, så man kunde ju verkligen inte röra en fena en vända xD så de var ju lagomt skönt att sträcka ut sej. Lilla larsa hade fått lov att lägga sej i sin soffa för han hade inte fått plats i sängen, och torsken låg och snarka på golvet som en liten gris xD Brorsan kom och hämta mej i domnarvet efter att vi vaknat till någorlunda och så. Så hem till ingegerd och käka lite food och sen hämta bilen och dra tillbaka till domnarvet hem till larsa :)  sen så skulle jag skjussa hem barnen :) så kasta in coffe, hp och torsken i bilen för att bege sej iväg till lilla ludvika  för att lämna av dom, och dom var verkligen i top form vill ja lova ;D stackars barn hahaha.

När jag kom tillbaka till borlänge igen så drog jag tillbaka till domnarvet och hämta upp sofia, hennes morsa och låssas farsa, för att skjussa dom äldre till mellsta för dom skulle på 50 års ferre xD. Så jag och sofia åkte och plocka upp basse, pinki och tony  och drog iväg till metropol och satt där ett tag och tog det lite lungt :) Sen kom vi på att vi skulle åka till falun en vända,  ja visst det var riktigt roligt, förutom den där jävla promenaden vi utsatte oss för haha, var ju så man höll på att avlinda några vändor. Och inte ett enda spöke fick vi se haha. så vi drog ner på stan och träffa på dagis maffian, dom hade flyttat sej från borlänge till falun eftersom det var någon festival i falun xD.  Drog tillbaka till borlänge och drog runt lite, men det vart lite halft tråkit så vi drog vidare till grann kommunen dvs ludvika ;) där vi åkte och träffa jesper, frugelifrugan, crille och hp. vart i ludvika några timmar och härja, innan det var dags att bege sej tillbaka till den kriminella staden :P maha. släppte av en efter en sen, så drog jag och sofia iväg till mellstaparken och hämta upp hennes morsa och låssas farsa som skulle hem nu, så ut med alla tre till domnarvet :) sen trodde jag att jag skulle få åka och söva lite granna xD men då hörde larsa av sej så var iväg till han och plocka upp han, stefan och denice och dampa runt med dom ett tag också :) haha jävla nötter de dära :) När jag äntligen klev innanför dörren hos ingegerd så hade klockan hunnit blivit kvart i fem på morgon kvisten, snacka om att man stupade i säng den morgon iaf hahhaa.




hitta på ett spöke i falun ;)


Vaknade runt en ett och det kände som om jag var mer död än levande vill jag lova. så började styra upp livet och vart någorlunda levande iaf xD sen innan man åkte hem vart det ett besök vid domnarvet och plocka upp larsa, macke och kim för dom skulle med till ludvika. Så när man kom hem så vart det jävligt lungt vill jag lova :)

nej nu blir det snart att kasta sej in i duschen innan det är dags för skolan, jävla lång dag ida haha börjar två och slutar fyra ;D underbart hehe....

Fi faen måste göras om snart ju :) var den roligaste helgen på länge xD tack alla för en helt underbar helg :D


jävlar vart nog en hel bibel skriven nu maha. men så kan de gå ibland ^^

bye

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0