ja jävlar ja

Helgen avklarad och allt, började med att jag var ut och träffade lilla spöketlaban på fredan i några timmar, sen var det bara iväg och plocka upp crille och cg för skulle vara chaffis åt dom på kvällen till borlänge och hem :) så upp dit och möta upp stefan och rickard sen rätt ut i skogen på nån ferre där som sög stenhårt :P så tillbaka till borlänge och bullermyren, innan man var tvungen att dra tillbaka en vända till stan för att hämta frugan när hon slutade jobba xD sen brassa tillbaka till den stora staden^^.  Kom upp med en bil men på nå vänster hade vi två bilar hem och massa fölk med oss haha. ja men så kan det gå :P

Lördan försöka sparka upp alla nötter för eftersom man skulle iväg med morsan till kopparberg på marken och träffa moster, kusseliten och tony :) Så stora delen av dagen var man i kopparberg och silverhöjden xD haha fint skit. Skulle ha festat i lördags men orkade inte för var helt slut :O så vart en lugn kväll :)

Söndan drog jag och frugan iväg till västerås och gick på ikea xD skulle ha haft två hyllor men fanns dom? hmm nej, dom var slut :P men men så kan det gå bättre lycka nästa gång.. Hände väl inte så mycket mer den dagen, förutom en jävla rolig resa haha när frugorna är ute kan allt hända xD jo träffade ju även lilla spöketlaben också :)

bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0