leder mot sitt slut

Ja nu börjar måndagen leda mot sitt slut. Snart dags och hoppa ner i sängen och söva lite granna:) ska bli skönt vill jag lova.

Dagen idag blev inte riktigt som jag hade planerat den haha men men:) Men blir den det någongång? haha nja oftast inte haha. Blev i alla fall att dra ner till crille och sitta och snacka lite med anita medans muppen själv "vilade" ögorna lite:P men när han vaknat till liv någorlunda drog vi oss upp till stadsparken och träffade seb, sen ramlade det bara in massa folk :P satt där i några timmar och även lilla mini hittade in till staden så när hon kom drog vi några vändor, innan vi drog tillbaka till stadsparken haha. Ja så där har man typ tillbringat hela dagen. Bra skönt har det varit. Blev även en vända ut till tuna hästberg och dampa lite i skogen^^


Nu är man hemma och blir till att glo på en film först innan man ska söva, eller ja så långt man orkar kolla på den hehe. Bra skönt att äntligen har vänt tillbaka dygnen som dom ska vara, fast det var ett tag sen man gjorde det men i alla fall :)


Pöss huuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0