Värmlands skogar

Blir inte att dra till värmland denna helg, det har blivit framflyttad till nästa helg istället :) Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;D Så får se vad man blir och roa sej med denna helg då, förmodligen så blir det till och festa, men har inte bestämt mej än. Den som lever får väl se hur det blir!


Som sagt i morse var man iväg till Bolanche på studieböseök, var väl inte så mycket som hade ändrats sen man var där för två år sedan och kollade. Men slapp i alla fall göra svenska och matte provet haha vilken tur man har ;D Ska väl ta och läsa igenom papprerna  så får man se vilken av kurserna man väljer, storkök eller a´la carte, lutar åt a´la carte för då blir man inte lika begränsad som man blir om man skulle läsa storkök. Men ska höra av mej till kärringen nere på ams imorgon så vi får diskutera lite och så sen får vi se hur det blir :)


När man kom tillbaka till Ludvika igen idag så bar det hem till brorsan och börja bära iväg lite av hans saker från lägenheten eftersom han ska flytta. Nu är det inte så mycket kvar där precis :) Efter det bar det iväg ner mot staden för att träffa crille, hp och seb en svänger innan det blev att åka hem.


Så nu händer det inte allt för mycket, ska snart sova tror jag för är ganska trött. Sen så man kommer upp i någon sån där tid imorgon så man hinner med så mycket som möjligt av det som ska göras. 


Nej nu ska jag glutta lite på tv:)

Just ja GRATTIS Johan till körkortet :D


Pöss huj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0