Vart ska man börja?

Haha ja det är den stora frågan vart man ska börja^^

Får väl börja med torsdagen för två veckor sen då :P

Kom till stopet och var helt själv och övergiven där haha springer runt och yr i min lilla ensamhet och gör det som ska göras när jag hör nå jävla smällar och kollar ut och ser världens blixtar :O hell yeah tänkte jag här befinner man sej helt själv jätte roligt. Okej inte helt själv eftersom bästa gunnar i källaren är ju alltid med, men han är inte så social av sej om man säger så haha. Happy dyker upp så småningom och då är friden nästan helt slut, börjar med att det inte finns nån gas kvar i tuberna så vi får yra runt och försöka leta på vart tuberna står, så efter ett litet samtal till frippe så har vi löst det :) Sen ramla nästa nöt in och då var det slut på hela friden vill jag lova :P då var det bara och hålla i hatten om man ville överleva haahaha. Men den dagen flöt på som aldrig förr, full rulle hela tiden så helt plötsligt var dagen slut xD Då var det bara och dra hem en vända och hänga sej i duschen innan man skulle iväg och leka lite med sofia:) så vi dampa väl runt lite som vanlgit här och där, bytte även lite däck på bilen och rensade ur den på all skit som låg där som inte skulle vara där:) efter allt så var det bara hem och självdö lite granna.


Fredagen så ringde klockan 05.00 så var bara och släpa sej upp och fixa det sista som skulle packas ner, sen vid en halv sju sätta sej i bilen och åka till gränges för att tillbringa ett par timmar på stopet. Happy och Mevve klev nästan innanför dörrarna samtidigt:O vilket inte hör till vanligheten, men mevve tyckte att han skulle dra tidigare till jobbet eftersom det var sista dagen där för mej och jag skulle ha en veckas ledigt, då var han ju tvungen och dampa loss som faen. Så den morgonen var det skottpengar på han och happy fill jag lova HAHA fy farao, men tiden gick fort och helt plötsligt var hon halv ett och jag slutade.

Kastade ut mej i bilen och drog gärnet in till stan.
Hem och duschade kastade in packningen i bilen och sen ner till morsan för att hämta henne och även packningen där. Sen började äntligen färden ner mot strömstad :D stannade i grums och käkade lite, och när vi kom till åmål när det börjar bli skyltat mot strömstad så skiter vi i den skylten och drar vidare till trollhättan istället för att åka och hälsa på moster och tony. Så snacka om att dom blev överaskade när vi plingade på dörren haha var där i några timmar innan vi började färden för andra gången till strömstad haha.

Kom dit runt en elva tolv på kvällen, och då har dom ju stängt receptionen och allt så vi tog några vändor i strömstad och kollade läget, där var allt sej likt och full fart som vanligt :) Skönt att äntligen vara där igen:) bar iväg upp mot campingen för att söva några timmar innan vi skulle få slå upp tältet och allt, men när vi kom upp dit kom vakten och snacka med oss lite, han tyckte att vi kunde gå in och slå upp tältet så slapp vi sova i bilen, men hallå vaar ganska mörkt ute och man såg typ inget så de var vi inte så sugna på och göra direkt, hade kunnat blivit spännande då isåfall vill jag lova xD så vi sket i det och söv i bilen haha.

Nej nu lär jag styra upp livet så får skriva mer sen^^

Pöss huuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0