kåt midt i mellom

Torsdag idag då och man har början till migrän jippi or not. Men bara att leta på sin bästa vän treoröret så ska vi se och hoppas på att det inte bryter ut :) För än är det inte så farligt så det skulle nog kunna förgöra det, innan det bryter ut helt xD

Vaknade inte för allt så längesen och är fortfarande halv död tack vara huvet man har haha. men man ska inte klaga eftersom det är inte lika ofta den dyker upp som den gjorde förr i tiden, och det är bra skönt vill jag lova :)
Vad som händer idag visar sej, ska väl ner till ams kanske om huvet slutar cpa annars så blir det en sväng ner där imorgon.

Satt och snackade med andreas igår kväll på msn också, och han tyckte att det var dags för oss dalabor att ta oss en trip ner till sthlm snart. Så får väl styra upp det nångång framöver då och ta sej en vända dit och hälsa på xD kan ju bli spännande haha. Men det får bli nångång efter att jag och bästa spöket laban har varit iväg på våran lilla resa som startar den första mars xD Inte så länge kvar alls nu ju xD I måndags var det bara en månad kvar tills vi sticker hehe hääärligt ;)

HAHA hitta nå jävla roligt på youtube i alla fall MAHA xD





0ch sen får vi väl kasta in orginalet också då ^^


 

bye


Kommentarer
Postat av: Andreas Johansson

du är en äcklig fitta, kan inte du bara gå och dö eller nått.. jag skulle faktiskt uppskatta det..

2010-02-04 @ 15:28:56
Postat av: Rudervik

ja de eh dags för er att komma nu :) så se till att den andra blir klar med bilen nångång så ni kmr hit =D

2010-02-05 @ 12:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0