Borlänge!

Jajemän för er som inte vet har jag varit här i borlänge i några dagar :) har varit skönt och kommit bort lite även fast det inte är långa biten men i alla fall ;)

Livet rullar på som vanligt och händer alltid någonting nytt och spännande hehe Har hänt en hel del så skulle nog ta en evighet att skriva det, så det orkar vi inte göra. Och det får ni leva utan ;)  Det förblir minnen för oss andra som vet vad som hänt hahaha xD

jaja halv åtta är klockan och jag är uppe:O sjukt men så blir det visst ibland.

Idag blir det hemfärd till lilla ludvika igen. men blir mot eftermiddagen nångång efter att Ingegerd kommit hem från jobbet och man blivit lite klippt. Känns verkligen som om det behövs. Och tycker håret kan växa fortare, för just nu ser man förjävlig ut i huvudet med utväxten, men men vad gör det om 100 år? hahaha vi bara gillar det, går inte och vara som alla andra heller ;) Blir väl även att träffa bästa spöket laban idag efter att hon har slutat skolan, så får se vad vi ska hitta på för bus ;) det visar sej :D alltid blir det något skulle jag tro hehe.


Haha och en hel vecka har gått utan nå skräp mat, vad duktig man kan vara (A) kände att det blev lite för mycket mot slutet kanske, så nu ska det bli ändring på det ;) har lyckats en hel vecka haha tummen upp för det, och fler veckor ska det bli ;)

nej nu är det massa svamel här bara. så nu lägger jag ner detta för idag, och börjar med att styra upp livet lite eftersom jag ändå är vaken :P eller om man ska sova en vända till? ja det visar sej hur det blir med de xD



 

Maha hitta denna video :O ja då var man inte långt ifrån dom när dom var där och spelade :O
haha jaja så kan de gå ibland, men vi hade det trevligt i lysekil och allt vad de nu var den dagen :D



Bye


Kommentarer
Postat av: mersiha

fin blogg vad gör du då?:)

2010-01-11 @ 18:49:00
URL: http://merissa.blogg.se/
Postat av: mersiha

fin blogg vad gör du då?:)

2010-01-11 @ 18:49:09
URL: http://merissa.blogg.se/
Postat av: nathalieh

okej, nice. hehe samma här :)

2010-01-11 @ 21:26:24
URL: http://sofianathalieh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0