8 dagar kvar ;D

Ja visst är det åtta dagar kvar tills A1 släpper sitt nya album hehe ;D kommer bli nice det ;D

denna helg har nog varit den lugnaste på bra länge tror jag, men det har även varit skönt med lite omväxling:)

Fredagen började med att jag skjusade farsan och ingegerd till stationen och dumpa av dom där, för att sedan bege mej iväg till dv och hämta upp larsa. Så vi drog några vändor på kupolen och kollade om vi hittade något roligt xD men var lite dåligt med det hehe. Träffade Patrik på kupolen också :O snacka om att det var typ 300 år sedan man såg den jäkeln :O. Hämtade ungarna från fritids och drog hem och lekte husmor. sen kom även macke hit också. Så hade sällskap av han och larsa ett bra tag, satt och snacka lite skit och styrde upp maten och allt, jag och emma gick lös på det, men det blev bra i slutändan haha ätbart och allt HAHA sen hände det väl inte så mycket mer direkt :P satt mest och dega

Lördagen tog vi oss en promenad till willys för det är ju så långt dit :P men höll fasen på och frysa röven av mej :O sen döa vi typ hela dagen tills det blev dags och åka och hämta farsan och ingegerd från stationen efter deras lilla äventyr^^ slocknade jävligt tidigt:O men inte så konstigt för var död som jag vet inte vad.
Så det var kanske inte så konstigt att man vaknade skit tidigt idag :P blir väl att styra upp livet om ett tag eller två, så man kan börja bege sej hemåt sen om lilla bilen vill ta mej hela vägen hem :P HAHA den som lever får väl se ;D men snart är han fixad så det är nice :)
nej käka lite frulle kanske :)

Pöss huj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0