Söndag hela dagen

Söndagar är alltid lika roliga xD

Nej sammanfatta några dagar som har gått kanske?

Onsdagen så blev det att åka och plocka upp larsa innan man drog sej mot Ludvika igen. dumpa av han hemma vid sej, sen hem och vända typ innan spöket laban dök upp och vi drog iväg på äventyr. Blev även en tur till saxdalen och hälsade på bästa babyfriend som man inte hade sett på ett tag. Innan det blev hem och själv dö en vända^^

Torsdagen när man vakna blev det att styra upp livet och vänta på att spöket laban kom in till stan och vi åkte och hämta larsa för att sedan dra ut till saxdalen igen och dampa med babyfriend. efter några timmar blev det stan igen och muppa med simon och resterande. Innan jag drog ut till saxdalen igen och glodde på 320 walander filmer ungefär haha.



Fredagen blev först att dra till sunnansjö för babyfriend skulle dit och lägga om handen. sen hem till han igen och vi började med att städa och mublera om i hans vardagsrum haha och städningen kan man ju säga var välbehövligt haha så. Efter det bar det iväg in till stan och träffa spöket laban en vända innan jag drog ner till marnäs och hämtade cathrin och höll henne sällskap och fick henne och tänka på annat, eftersom farmor andersson hade gått bort :'( hem en vända innan sofia och martin dök upp och hämta mej och var ut och dampa med dom, sen hämta salkan och dom från krogen och sen efter det drog jag hem och söv för huvudet pallade inte med så mycket mer.

Lördagen vaknade man i sådära någorlunda tid, skjussade hem cathrin och bianca till gränges. blev även ner till ishallen och kolla när crille hade hockey match mot borlänge, och såklart vann ludvika ;D åkte ut till nyhammar till sofias mamma och käkade lite middag göttans xD in till stan igen. kom inte hem förens runt klockan sex imorse ungefär :O haha och då var man bra död så vi avslutade kvällen eller ja morgonen med martin och jesper.

Idag var man då inte uppe med tuppen vill jag lova. men när man vaknat till liv och allt drog jag och sofia till smb och hälsa på camilla och tony, blev även och gluffa lite pannkakor när vi var där också xD sedan vidare till gränges och garaget där martin och sahlberg höll till.
Nu sitter man här och ska väl ta och luta huvet tillbaka snart och söva lite, innan det är dags och gå upp igen.
=)

Pöss huuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0