hell yeah!

jajemänsan i förrgår var det full rulle var nog fasen överallt och ingenstans och fixade massa grejer, var även ut och handlade lite granna, så nu jävlar får man knappt in en tandpetare i frysen HAHA Ja då slipper man ju svälta :P

Blev även en tur upp till Rämshyttan och hälsade på Rikard en vända pimpla lite kaffe och snacka lite skit. Vidare in till stan och möta upp Sahlberg som hade fått kommit hem från lasarettet, så pimpla kaffe med han och Jonny en vända på Classons innan man åkte hem och la sej en stund, eftersom man var lite halv seg. 

Mot kvällningen kom Rikard förbi så blev ännu mera kaffe haha drog oss vidare hem till Micke och höll han sällskap. Var lika bra att sysselsätta sej med nått eftersom man skulle upp till Borlänge på nattkröken och hämta hem Crille och resterande som skulle anlända dit efter deras Sthlm vistelse.
Så runt ett packa vi tre nötter in oss i bilen och åkte upp och hämta dom :) haha vilken jävla resa :P

Gårdagen drog jag och morsan till Borlänge och jag köpte nya skor. Lekte lite med Sofia när man kom hem, och sen mot kvällningen drog jag och micke ner till donken och drack kaffe.

Sen hem och typ greja lite innan man skulle söva, och denna jävla feber man åkt på går nog fasen bara upp och ner, bra jävla drygt. och var har tid lust och ork och ligga inne och vila upp sej? hmm aja får väl lov och offra mej då så kanske man blir friskus :) MAHA


Pöss huuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0