Moahahaha

Jaha kanske det börjar bli dags och uppdatera lite igen då, man kan ju inte komma ihåg allt heller :P

Så vi drar väl oss tillbaka till helgen då :)

Fredagen hände det väl inte så mycket direkt för var bra jävla död. Blev att träffa spöket laban en vända innan hon drog vidare till fjollträsk :P Var även duktig och tvättade och sen blev det en tur till gränges och hem till systeryster och Jörgen för att tillbringa stora delar av kvällen där innan man åkte hem och självdog :P

Lördagen började med att man fortsatte och städa lite granna, vem har sagt att man har bråttom när det gäller det haha :P När man kände att man var klar med det för dagen drog jag mej neråt till morsan för att käka. Sen dök även Marjo upp så då slog vi ihop våra hjärnor och pluggade lite :P Sen kom Sahlberg och hämtade mej så vi drog vidare ner till marnäs och hämtade Crille, för dom jävlarna skulle hinka jäger haha. Efter några timmar släpte jag av dom vid krogen för att sedan dra vidare till gränges för att hämta upp Jonni och Cicci. Träffade även Miguel en vända, men dra arslet i gruset var längesen man träffade han :O Men den lilla nöten var sej allt lik hahahah muppskaft :)


Vaknade upp på söndagen och var bra jävla död :O så var bara att dra sej hemåt och styra upp sitt lilla mongo liv och inte göra så mycket bara vara typ :P Innan Sahlberg dök upp och vi plöjde lite film :)

Pöss huj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0