Onsdag!

Idag har det varit full rulle hela dagen. Började med att man fick lov och åka och hämta Linnea så hon kunde ta sej hit och duscha, eftersom hemma vid henne hade dom stängt av varmvattnet. Efter att jag hämtat henne och vi kom hem så anlände Kriiillleeeeee och Tommy också så blev lite kaffepimpling och fixa kriiilleees usb som jag skulle ha fixat igår men aldrig blev av :P Det går fort i hockey ibland xD Men nu var det fixat lite iaf, han blev ju nöjd och det är ju det som är huvudsaken :)


Annars har det varit garage häng delux och fixat med bilar hit och dit :P Tur grabbarna grus har mej som är smart och kan komma på lösningar på det mesta ;) Så nu jävlar funkar tutan i kriillees volvo igen :) som dom säger, vad skulle vi göra utan dej haha xD


Så här såg det ut för någon dag sedan när mr K var smart och inte ville käka burgarna kalla, då värmer vi dom :P haha ja dom säger ju att alla sätt är bra utom dom dåliga så xD hahahahha

Hmm imorgon är det fullt upp igen :P

Städa, laga mat och syrran och Jörgen och skicka upp det till Falun till dom :) Baka lite granna sen kupolen en vända. Sen försöka ta tag i och städa och rensa skuffen, vette fasen vad som hänt där HAHA men har visst hur mycket grejer där som helst :O Så lär väl försöka ta tag i det imorgon då, beroende på vad vädret säger när man är klar med allt som ska göras :)


Kriiiilleeeees nya stil haha extremt snyggt ;) HAHA 

Nej nu ut och röka lite sen kasta sej i sänga och försöka söva lite. Fast känner jag Jonte rätt så ringer han om några timmar och är på damp humör, vilket aldrig slår fel haha. Men bara och gilla lääääääget ;)


Pöösssss huuuuuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0