skåneland

Förra torsdagen tog jag, mami och papi bonde dvs frugans föräldrar oss en tur genom Sverige och ner till skånelandet och Vinslöv för att hälsa på frugan :)

Resan dit gick bra, då jag låg och sov i baksätet hela vägen ner haha. Var ritkgit skoj att komma ner dit och hälsa på lilla frugan som man inte sett sen i somras :O Blev en kort visit men bättre än inget alls. 

Så det blev en hel del äventyr i skånelandet. Skönt att komma iväg lite och släppa allt runt omkring för ett par dagar :)

Så nu ska det inte dröja allt för länge tills man åker ner igen. Så man får väl försöka att ta sej ner snart igen. Då får det bli några extra dagar:)

Blää just nu ligger man hemma hos farsan och är sjuk :/ sådära lagomt roligt. Men men bara att gilla läget, inte varje dag man är det så man får väl se det som att man laddar om batterierna :P

Gårdagen blev att spändera med Andreas bara, blev inge ansträngande då man redan igår kände sej lite halv konstig i huvet :P


BÄSTIS FESTIS JAG SAKNAR DEJ :O 

Nej nu blir det till att knapra lite ipren och dra på en film och söva lite kanske och hoppas på att man mår bättre imorgon :)

Pöss huuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0