Augusti!

Ja då har vi hamnat i augusti nu då :O jävlar vad sommaren har sprungit iväg så man knappt hunnit med själv. Jobbat hela sommaren men även hunnit med en hel del galenskaper och tokigheter :) som det ska vara :)
 
Så vad har hänt sen sist då? Morsan har hunnit varit hemma så då blev det att spendera en hel del i bärge hos systeryster :) och massa flänganden hit och dit säter crusing och Rättvik.  Kasta även in morsan i bilen och drog till skogen och upp till bästis festis så morsan och susanne fick snacka massa skit med varandra ^^
 
Umgåts med dom bästa och tillbringat var och varannan dag i rättvik på ccw :) Och vissa har visat att dom kan vara sitt gamla jag och vara det lite bättre bara dom vill :) och det är det lilla som uppskattas och i alla fall när man vet hur dom är egentligen.
 
Inom en snar framtid kommer man stå bland massa val. så lär visa sej hur man ska göra med dom ;) men som vanligt tar man dom en efter en när dom dyker upp efter vägen. Och sen jävlar en massa som man ska försöka hinna med innan rövvintern anländer igen. Så kommer bli fullt upp som vanligt i ens liv :) and we lööööv it :)
 
Just ja så ska man tydligen på bröllop den 25 augusti också eller när det nu var :) trevligt trevligt :)
 
äh nu vette faen hur detta inlägg blev men vad gör det om 100 år? :) inte ett skit och inte bryr jag mej :D för jag är så satans trött så skulle lätt kunna somna ståendes :P så tur jag inte står upp då haha.
 
Nej goood natt nu blir det söva. För har hört att det blir en spännande och fartfylld dag imorgon ;)
 
pöss huuuuj
 
ZzZzZzZzZzzzzzzzzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0