13 Maj!

Idag firar min lilla blogg fyra år också :)
 
Helgen har varit helt underbar :)
 
I fredags började det med att Syrran, Jörgen, Emmi och Farsan kom förbi och hälsade på och körde en tjuvstart med att fira min födelsedag :) Det var riktigt trevligt :) När dom åkt så kom Bästis festis och Mattias och hämtade mej så vi drog oss upp till skogen. Där blev det lugnt ett tag innan vi drog oss till Idkerberget dit Robert och Carola var så grabbarna grus kunde få pimpla lite öl :P efter några timmar där drog vi oss mot Tomas och blev där ett tag också innan vi åkte upp till Miniis morsa där resterande var och där vi avslutade kvällen innan det blev dags att dra till Rämshyttan och självdö någon timme sådära.
 
Lördag morgon vakna man av när Jesper stormade in och det var dags att försöka bli levande innan Mattias skulle dyka upp och vi skulle bege oss iväg mot Björbo för lite forsränning hela dagen lång! Var riktigt kul att se när dom åkte såg riktigt roligt ut faktiskt synd bara man är så feg när det gäller sånt dära annars hade jag också åkt :P Men dom höll ju på att tjata ihjäl sej att jag skulle åka men vågar man inte så vågar man inte :P kom tillbaka till skogen mot kvällningen där vi råka självdö i någon timme innan vi drog upp till Miniis morsa och hämta Minii, Linnea och Janina för att sedan bege oss iväg mot linde på crusingen. Men vi kom bara till Ludvika där vi träffa på Crille, Mattias, Jonny och Micke så blev lite kvallitetstid med dom :) trevligt var det för man har ju inte sett dom på ett tag direkt. Sen bar det iväg mot skoga igen och själdog.
 



Mattias leker mästerfotograf :P
 
 
Söndag ja då fyllde man år och det var en trevlig födelsedag ute nästan hela dagen lång och umgicks bara med dom bästa :) Blev lite grillning hemma vid Susanne också :D In till staden igen där jag och Linnea avslutade dagen med att ta en promenad runt sportfältet med Rambo. Ja man har ju blivit med hund denna vecka, då bästis festis och Minii har dragit ner till Finspång för att jobba tills på torsdag.
 
 
Nu blir det lite kaffe och sen jävlar blir det ut att röra lite på dököttet :) Sen invänta att Linnea slutar skolan och se vad hon och jag ska hitta på för roligt då :)
 
dags att styra upp lilla livet :)
 
hörs
 
pöss huuuuj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0